gamerpazar-sell-banner
2022'de Razer'dan Satın Alınabilecek En iyi 5 Oyun Aksesuarı

2022'de Razer'dan Satın Alınabilecek En iyi 5 Oyun Aksesuarı

Razer, en iyi oyun şirketlerinden biri olarak bilinir; ancak, fark edilmeden yaptıkları birçok ürün var. Herkes Razer dizüstü bilgisayarlarını, farelerini, kulaklıklarını, klavyelerini ve telefonlarını bilir, ancak aynı zamanda genel olarak oyun deneyimini geliştiren öğeler de sunarlar.

Oyun aksesuarları, genel deneyimi geliştirirken kurulumunuzun düzenli görünmesine yardımcı olur. Ayrıca, masanızdaki her öğe için RGB'ye sahip olmak, gösterişli görünmesini sağlar ve ayrıca kapatma seçeneğiniz de vardır. Bu makale, Razer'ın hayatınızı kolaylaştıracak en iyi oyun aksesuarlarını listeleyecektir.

Razer Base Station V2 Chroma

Razer'in bu kulaklık standı zariftir, masada fazla yer kaplamaz ve RGB ışıkları sade bir ürünün daha çekici görünmesini sağlar. Razer Base Station V2 Chroma, PC'nize bir USB kablosu aracılığıyla bağlanır ve ekstra rahatlık için iki ekstra USB 3.1 bağlantı noktası sağlar. DAC ile 7.1 surround sesi destekleyen yerleşik bir 3,5 mm bağlantı noktası da vardır.

Bu ürün dayanıklıdır ve kaymaz bir tabana sahiptir, bu nedenle bir itme nedeniyle düşmez ve ayrıca masanızın üstünü çizmez. Stand, orta büyüklükteki kulaklıkları barındıracak kadar uzundur ve gereksiz hasarlardan korunmalarını sağlar.

Razer Şarj Pedi Chroma

Razer Şarj Pedi Chroma

Razer'in kablosuz şarj cihazı üstün bir yapı kalitesine sahiptir ve tüm kablosuz şarj cihazlarıyla uyumludur. RGB, ürünle birlikte gelen Synapse 3.0 yazılımı kullanılarak diğer Razer cihazlarıyla senkronize edilebilir. Ayrıca, RGB ışıklarını çalıştırmak için yazılım gerekli değildir. Bununla birlikte, yazılım aracılığıyla kullanılabilen birden fazla RGB seçeneği vardır.

Kutuda, bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz bir USB-C - USB-C kablosu bulunmaktadır. Şarj pedi 10W'lık bir çıkışa sahiptir ve 3,8 inç çapındadır; akıllı saatleri, fitness bantlarını ve Qi kablosuz uyumluluğuna sahip tüm cihazları şarj edebilir. Cihazın üst kısmı, kavrayan dokusu ile herhangi bir cihazı yerinde tutacak suni deriden yapılmıştır ve kauçuk alt kısım, masa etrafında kaymasını engelleyecektir.

Razer Mouse Bungee V3 Chroma

Razer Mouse Bungee V3 Chroma

Farenin telini masaüstündeki diğer öğelere dolanmaması veya takılmaması için yerinde tutmak için bir fare bungee kullanılır. Amaç, kablolu farenizi kablosuz gibi hissettirmektir ve Razer Mouse Bungee V3 Chroma'nın yaptığı da budur, böylece kablosuz bir oyun faresine yatırım yapmanıza gerek kalmaz.

Ürün, en ağır kabloları bile yerinde tutabilen güçlü bir kola sahiptir ve sağlam bir yapı kalitesine sahiptir. Oyun sırasında fareyi zorla çekerken veya çekerken bile sabit tutan tamamen kauçuklaştırılmış bir tabana sahiptir. Ayrıca diğer Razer Chroma ürünlerinizle uyumlu ve gösterişli olmasını istemeniz durumunda minimalist bir tasarıma ve RGB'ye sahiptir.

Razer Audio Mixer

Razer Audio Mixer

Razer Audio Mixer, oyun oynarken akışı daha kolay ve zahmetsiz hale getiren yayıncılar için kullanışlı bir cihazdır. Birden fazla ses kaynağını ve cihazı birleştirebilir ve ses mikserini kullanarak kontrol edebilirsiniz. Fiziksel kontrol hissine sahip olmak her zaman sanal olanlardan daha iyidir, ancak bu cihaz size her ikisini de sunar. Synapse kullanılarak, her kaydırıcı, ses seviyesi ve daha fazlası için ayrı kontrollerle herhangi bir kanala atanan herhangi bir donanım bağlantısıyla özelleştirilebilir.

Cihazın arkasında bir XLR giriş bağlantı noktası, hat giriş bağlantı noktası, hat çıkış bağlantı noktası, optik giriş bağlantı noktası ve bir USB Type-C bağlantı noktası bulunur. Ön tarafta mikrofonlar ve normal kulaklıklar için bağlantı noktaları bulunur. Cihaz, fantom güç özelliğini açmak veya kapatmak için donanım kontrollerine sahip mikrofonlara 48V fantom güç sağlar.

https___hybrismediaprod.blob.core.windows.net_sys-master-phoenix-images-container_heb_hee_9375766183966_220310-audio-mixer-1500x1000-1.jpg

Razer Laptop Standı V2

Oyun oynamak için bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, kolayca aşırı ısındıklarını bilirsiniz. Bu, oyun oynarken veya yoğun görevleri yerine getirirken onları soğutmak için harici bir cihaza sahip olmayı gerekli kılar. Razer Dizüstü Bilgisayar Sehpası soğutma seçenekleri sunmaz ancak dizüstü bilgisayarınıza daha fazla nefes alma alanı sağlar ve fanlara soğuk hava sağlar.

Stand ayrıca çevre birimlerine güç sağlamak veya harici bir ekrana bağlanmak için kullanılabilen x2 USB Type-A bağlantı noktası, 2x USB Type-C bağlantı noktası ve x1 HDMI 2.0 bağlantı noktasına sahiptir. Stand 18 dereceye kadar açılı olabilir, bu da yazmayı rahat hale getirir ve ekranın daha iyi görünmesini sağlar. Ve RGB ile, piyasadaki en özellikli dizüstü bilgisayar sehpasıdır.

 Razer Laptop Standı V2

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol