gamerpazar-sell-banner
Apex Legends İçin 7 Üst Düzey Dizüstü Bilgisayar 2023

Apex Legends İçin 7 Üst Düzey Dizüstü Bilgisayar 2023

Apex Legends, üç yılı aşkın bir süredir en iyi battle royale oyunlarından biri olmuştur ve geliştiricileri, oyuncuların oyuna bağlı kalmalarını sağlamak için yeni içeriklerle onlara hitap etmektedir. Oynaması ücretsiz oyun, geçtiğimiz günlerde oyun dünyasında da bir hit olan mobil bir sürüm yayınladı.

Oyun, çalıştırmak için en iyi özellikleri gerektirmez, ancak yüksek kare hızına sahip olmak, rekabetçi bir nişancı oyunu olduğu için her zaman bir avantajdır. Oyunu en iyi dizüstü bilgisayarlarda oynamak, oyuncuların daha sık zafer kazanmasına yardımcı olacaktır. Bu makale, Apex Legends'ı çalıştırmak için üst düzey dizüstü bilgisayarlardan bazılarını listeler.

1. MSI GS76 Stealth

Bu listedeki diğer dizüstü bilgisayarlar kadar verimli veya sessiz olmasa da, geniş ekrana sahip harika bir dizüstü bilgisayar. Çarpıcı bir QHD ekrana ve ekrandan tam olarak yararlanabilecek ve Apex Legends'ı 2K çözünürlükte en yüksek ayarlarda çalıştırabilecek bileşenlere sahiptir. Bu dizüstü bilgisayarın benzersiz bir özelliği, her tuş için bir RGB klavyeye sahip olmasıdır; bu, oyuncuların RGB aydınlatmasını her tuşa kadar özelleştirebileceği anlamına gelir.

MSI GS76 Stealth

2. Acer Predator Triton 500 SE

Bu dizüstü bilgisayar birinci sınıf teknik özelliklere, harika bir ekrana ve en hızlı bellek ve depolamaya sahip her türlü işin krikosudur. Sıvı metal termal macun ve optimize edilmiş hava akışı için Acer tarafından stratejik olarak tasarlanmış dört ısı borusuna sahip üçlü fanlı soğutma ile ağır yük altında bile soğuk kalır. Ekran, 16:10 oranına sahip 16 inç ekranla benzersizdir. Ayrıca, bu dizüstü bilgisayarın kullanımını daha akıcı hale getiren ve oyunları daha hızlı yüklemesine yardımcı olan DDR5 bellek ve PCIe 4.0 depolama alanına sahiptir.

Acer Predator Triton 500 SE

3. Lenovo Legion 5 Gen 6

Bu dizüstü bilgisayar üst düzey özelliklere sahip olmasa da, oyun oynamak için tasarlanmış güçlü bir dizüstü bilgisayardır. Lenovo Legion 5, Apex Legends'ı orta ve yüksek ayarlarda çalıştırırken, ekranın desteklenen maksimum FPS'sine sorunsuz bir şekilde ulaşabilecek. Ayrıca, verimlilik için tasarlanmış bir AMD 5000 serisi çipe sahip olduğu için harika bir pil ömrüne sahiptir.

Lenovo Legion 5 Gen 6

4. ASUS ROG Strix SCAR 17 G733

Bu dizüstü bilgisayar, kasasının bir kısmının şeffaf olması ve alt kısmında özelleştirilebilir bir RGB şeridi ile benzersiz bir tasarıma sahiptir. Dizüstü bilgisayar, AMD ve Nvidia'nın en iyi özelliklerini her iki şirketin de en iyi bileşenleriyle bir araya getirerek onu piyasadaki en güçlü dizüstü bilgisayarlardan biri yapıyor. En hızlı ekrana ve espor için gerekli olan 360Hz'de oyunu çalıştıracak bir GPU'ya sahip olduğu için oyuncular bu dizüstü bilgisayar ile Apex Legends'ta profesyonelce rekabet edebilirler.

ASUS ROG Strix SCAR 17 G733

5. ASUS ROG Zephyrus G15

Aynı zamanda hızlı şarj olan iyi bir pil, DDR5 RAM ve PCIe 4.0 depolama gibi oyuncular için önemli özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayar, oyunların hızlı yüklenmesini ve dosya aktarımının hızlı olmasını sağlar. Dizüstü bilgisayar ayrıca, onu yük altında serin tutan bir sıvı metal termal bileşiğe sahiptir. ASUS, geçen yılın modeliyle ilgili tüm sorunları halletti ve bu dizüstü bilgisayarı birçok oyuncu için vazgeçilmez bir seçenek haline getirdi.

ASUS ROG Zephyrus G15

6. Alienware X17 R2

Bu, çarpıcı bir tasarıma sahip gövdeye yerleştirilmiş en iyi bileşenlerle oyun oynamak için en iyi büyük ekranlı dizüstü bilgisayarlardan biridir. Bu bileşenler, yüksek yenileme hızlı ekranın tüm avantajlarından yararlanabilir ve oyunun pürüzsüz görünmesini sağlayabilir. Ayrıca dizüstü bilgisayarlarda nadir bulunan mekanik bir klavyeye sahiptir. 4K ekrana sahip olma veya daha hızlı bir ekrana sahip olma seçeneği her zaman iyi bir eklentidir, ancak Apex Legends için daha hızlı bir ekrana sahip olmak tercih edilir.

Alienware X17 R2

7. Razer Blade 15

Razer Blade 15, en pahalı oyun dizüstü bilgisayarlarından biridir, ancak özellikleri ve yapı kalitesi ile fiyatı haklı çıkarır. Etkili termal yönetimi sürdürürken kompakt bir gövdede bu kadar güçlü bileşenlere sahip olmak, yalnızca Razer'ın başarabileceği bir başarıdır. Ayrıca, çözünürlük ve yenileme hızı gibi ekran parametrelerini değiştirme seçeneğine sahip olmak uygundur.

Razer Blade 15

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol