gamerpazar-sell-banner
Cello W3203SH Monitör İncelemesi

Cello W3203SH Monitör İncelemesi

Cello markasını hiç duymamış olsaydınız sizi suçlamazdım. Varlıklarını ancak Almanya'daki 2018 IFA toplantısında gerçekten keşfettik. Televizyon konusunda uzmanlaşmış Birleşik Krallık merkezli bir teknoloji üreticisidir. Ama şimdi serilerine oyun monitörleri eklediler ve bize yeni Cello W3203SH oyun monitörlerini inceleme şansı verildi.

Cello W3203SH, masanızda otururken oldukça akıllı görünen 32 inçlik bir oyun monitörüdür. Çerçeve, bir inçin çok altında gelen çok minimalist. Pencerenizden içeri güneş parlıyorsa çok fazla yansıtmayan mat siyahtır. Kesinlikle sevdiğim ve aradığınız belirli bir ayara ulaşırken çok zaman kazandıran menülerde gezinmek için kullanımı kolay bir joystick tipi çıkıntı seçti.

Cello W3203SH

Arkada, tek bir HDMI girişi ve Ekran Bağlantı Noktası içeren oldukça minimal bir arayüz var. Ayrıca, ses için 3,5 mm'lik bir yardımcı girişin yanı sıra bir DVI girişi de var. Monitör, uzun sıska metal ayakları ve arkasında bir kablo düzenlemesi olan oldukça sağlam bir stand üzerinde oturuyor. Yanlışlıkla masanızı dürterseniz hiçbir yere gitmez. Açıkken alttan yayılan mavi bir ışık vardır ve bekleme modundayken kırmızı renkte yanıp söner.

Monitör bir 1080p panel kullanıyor, ancak çevrimiçi spesifikasyon, Windows çözünürlüğümü 3840 x 2160 olarak ayarladığımda, fare imlecim çok büyük kaldığı için, muhtemelen yükseltilmiş olan 4K çözünürlüklü bir görüntü oluşturabileceğini belirtiyor! Piyasadaki en güçlü PC'ye sahip olmadığım için standart bir 1080p çözünürlük benim için çalışıyor ve ayrıca akış yapıyorum ve akışlarımı 1080p'de daha kararlı buldum. Ekran, ne yazık ki arka ışığın monitörün kenarlarında olduğu anlamına gelen ELED teknolojisini kullanıyor.

Cello W3203SH

Cello W3203SH 32″ Oyun Monitörü ayrıca size 5ms yanıt süresi ve 144Hz yenileme hızı sağlar, böylece siz eSpor oyuncuları bu monitörü hızlı tepki sürelerinize engel olarak görebilir. Ama benim gibi oyun oynarken rahatlamayı seven sıradan biriyseniz ve mutlaka kazanmak için içinde değilseniz, Cello W3203SH iyi olacaktır.

3000:1 kontrast oranı, bazı güzel ve düzgün renk üretimi elde edeceğiniz anlamına gelir. Cello'nun monitörlerinin ulaştığını iddia ettiği renk gamı TYP:%72'dir. Monitördeki bu kadar yüksek yenileme hızından kaynaklanan göz yorgunluğunu önlemek için arka ışık da titreşimsizdir.

Ama gerçek dünyada nasıl bir performans sergiliyor? Aslında oldukça iyi. Yukarıda söylediğim gibi, büyük bir eSpor oyuncusu değilim ve çoğunlukla oyunları gelişigüzel oynuyorum. Son zamanlarda oynadığım en yüksek hareketli video, PS4'teki Marvel's Spider-Man oldu. Bu monitörün görüntüyü işleme biçiminden çok etkilendim ve ayrıca, özellikle New York City'de hızla ilerlerken oyunun gerçekte ne kadar düzgün göründüğünden de memnun kaldım. Biraz Wolfenstein Youngblood'a geçerken bile renk üretimi, özellikle daha karanlık alanlarda harika görünüyordu.

Cello W3203SH

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol