gamerpazar-sell-banner
En İyi 5 Hafif Oyun Faresi 2023

En İyi 5 Hafif Oyun Faresi 2023

Daha hafif fareler çeşitli şekillerde avantajlıdır: daha hızlı hareketler yapmanıza yardımcı olurlar, birlikte seyahat etmeleri kolaydır ve uzun bir oyun seansından sonra bile eliniz yorulmaz.

Günümüzün teknolojik gelişmeleriyle hafif fareler, birinci sınıf bir sensör, sağlam yapı kalitesi ve ekstra düğmeler dahil olmak üzere tam teşekküllü bir farenin sahip olduğu tüm özelliklere sahiptir. Birçok hafif farenin vücutlarında ağırlığı azaltmak için oyuklar vardır, ancak oyuklar genellikle avuç içi bölgesinde olduğu için bu, onu nasıl tuttuğunuzu etkilemez.

Modern kablosuz fareler, kablolu muadilleri kadar hafiftir ve düşük gecikme süresine ve iyi pil ömrüne sahiptir. Bu yazımızda, satın alınabilecek en hafif ve en iyi oyuncu ücretlerini sizlere sunacağız.

1. Finalmouse Starlight

Finalmouse Starlight-12 Small, piyasadaki en hafif faredir ve inanılmaz derecede iyi inşa edilmiş ve çok yönlü bir tasarıma sahip sağlamdır, ancak boyutu büyük ellere uygun değildir. İyi performans gösteriyor, ancak yalnızca 3200 DPI'da maksimuma çıkan bir sensör, yüksek hassasiyetli oyuncular için sorun olabilir. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz yalnızca dört DPI ön ayarı vardır ve fare herhangi bir yazılımla gelmediği için özelleştirilemezler. Kablosuz fare düşük gecikme süresine sahiptir ve şarj olurken kablo ile de kullanılabilir.

Finalmouse Starlight

Maksimum DPI: 3200

Pil Ömrü: 160 saat

Buton Sayısı: 6

2. Cooler Master MM720

Cooler Master MM720, kullanımı şaşırtıcı derecede rahat olan benzersiz bir tasarıma ve şekle sahip ultra hafif bir faredir. MasterPlus+ yazılımı aracılığıyla 32000 DPI'a kadar çıkabilen bir optik sensör ile birinci sınıf özelliklere sahiptir ve doğal olarak 16000 DPI'da çalışır. Yazılım, kullanıcının RGB aydınlatmayı tamamen özelleştirmesine ve düğmelere farklı eylemler atamasına olanak tanır.

Dezavantajı, Cooler Master'ın bu fare için kullandığı kablonun dayanıklı görünmemesi ve yan düğmelerin yerleşiminin ideal olmaması.

Cooler Master MM720

Maksimum DPI: 32000

Pil Ömrü : Bulunmamaktadır

Buton Sayısı: 6

3. Glorious Model O Minus

Glorious Model O Minus, ağırlığı azaltmak için bal peteği şeklinde kesiklere sahip küçük bir kabuğa sahip, çok yönlü bir faredir. Fare iyi dengelenmiştir ve kesikler, uzun oyun seansları sırasında avucunuzun serin kalmasına yardımcı olur.

Glorious Model O yazılımı kullanılarak özelleştirilebilen üç RGB bölgesi vardır. Hafif ve rahat tasarımıyla bu fare, yüksek derecede kontrol ve hassasiyet isteyen FPS oyuncuları için çok uygundur.

Glorious Model O Minus

Maksimum DPI: 12000

Pil Ömrü : Bulunmamaktadır

Buton Sayısı: 6

4. Logitech G Pro X Superlight

Logitech'in G Pro X Superlight'ı sektördeki en hızlı sensörlerden birine sahiptir: Logitech yazılımı aracılığıyla 25600 DPI'ye ayarlanabilen 25000 DPI'a kadar çıkar ve çoğu yüzey için uygundur. Aerodinamik fare, basitliği ve inanılmaz performansı nedeniyle en çok espor oyuncuları tarafından kullanılır.

Kablosuz dongle, ayarlarınızı takip etmek için bellek depolama içerir. Böylece, bilgisayar değiştirdiğinizde ayarlarınız zaten uygulanır. Fazladan bir çift PTFE ayak ile birlikte gelir, böylece biri aşındığında değiştirilebilir.

Logitech G Pro X Superlight

Maksimum DPI: 25600

Pil Ömrü: 70 saat

Buton Sayısı: 5

5. Razer Viper Mini

Razer Viper Mini - 61g, hem sağ hem de sol elini kullanan kullanıcılar için rahat olan simetrik bir faredir; ancak, fazladan iki düğmenin ikisi de soldadır. Küçük bir fare olduğundan, büyük elleri olan kullanıcılar için uygun değildir, ancak daha küçük eller için en iyi parmak ucu veya pençe kavrama ile kullanılır.

Fare, Razer'in daha hızlı tıklamalara izin veren yeni optik anahtarlarına sahiptir ve ayrıca daha hızlı ve daha pürüzsüz kaymasını sağlayan Politetrafloroetilen (PTFE) ayaklara sahiptir. Razer, en iyi kontrol için eşit olarak ağırlıklandırılmış eksiksiz bir gövdeyle hafifleştirmeyi başardı, ancak sensör çoğu oyuncuyu kapsaması gereken 8500DPI ile sınırlı.

Razer Viper Mini

Maksimum DPI: 8500

Pil Ömrü : Bulunmamaktadır

Programlanabilir Butonlar: 6

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol