gamerpazar-sell-banner
En İyi 5 Oyun Tableti 2023

En İyi 5 Oyun Tableti 2023

Akıllı telefonlar, mobil oyun için standart haline geldi, ancak oyun tabletlerinin kullanılması, daha iyi sarma ve kontrol için daha büyük ekranları kolaylaştırıyor. Apple'ın iPad'leri de dahil olmak üzere çoğu tablet giderek daha ince ve daha taşınabilir hale geldiği için taşınabilirlik kavramı bozulmadan kalıyor.

Bazı oyuncular için telefonlarda oynamak zor olabilir çünkü daha küçük ekranlarda oyun oynamak herkesin harcı değildir. Tabletler, çoğunlukla dengeli bir boyut ve taşınabilirlik deneyimi sağlayarak bu sorunu çözmüştür.

Tabletler, mobil oyun için cep telefonlarına göre belirgin bir avantaj sağlayan birkaç temel özelliği kolaylaştırır. Bunlar, daha iyi pil yedeği, ayrıntılı ortamları görüntülemek için daha yüksek çözünürlüklü ekranlar ve daha iyi kontrol için daha fazla yüzey alanı içerir.

İhtiyaçlarınıza en uygun oyun tabletini seçmenize yardımcı olmak için, dengeli bir deneyim sağlayan beş seçeneği sıraladık.

1. Xiaomi Pad 5

Xiaomi Pad 5

Xiaomi Pad 5, 120 Hz ekran yenileme hızına sahip iPad Pro benzeri 11 inç LCD ekrana sahip, paranızın tam karşılığını veren müthiş bir oyun tabletidir. Apple M1 tarafından desteklenmiyor olabilir, ancak Snapdragon 860 şu anda çoğu mobil oyun için yeterli.

Xiaomi ayrıca, 128 GB olduğu için geniş bir temel depolama alanı sağladığından emin oldu.

Pad 5, Dolby Atmos çıkışı veren dörtlü bir hoparlör dizisine sahip olduğu için bir multimedya şampiyonudur. Fiyat için, Xiaomi'nin MIUI'si ile yaşayabilirseniz, bu tableti yenmek zor.

2. iPad mini

 iPad mini

Bazen eğlenmek için en iyi donanıma ihtiyacınız yoktur. A15 Bionic çipine sahip iPad Mini, kağıt üzerinde daha pahalı modellerin yapabildiği hemen hemen her şeyi yapabilir. Buna oyun oynama, video düzenleme ve daha fazlası dahildir.

Boyut burada özneldir. Bazıları için iPad Mini'nin masaya getirdiği gelişmiş taşınabilirlik önemli bir çekiciliktir, ancak bazıları için Call of Duty Mobile ve Apple Arcade oyunları gibi daha küçük 8 inçlik ekran sıkışık gelebilir.

iPad Mini, 64 GB'lık bir temel depolama alanıyla birlikte gelir, ancak fazladan parayı harcamanızı ve depolama sorunu yaşamamak için 256 GB'lık varyantı seçmenizi önemle tavsiye ederiz. Ne de olsa iPad satın alan çoğu kişi, iPad'i aynı zamanda medya tüketim aracı olarak da kullanıyor.

3. iPad Air M1

iPad Air M1

Piyasada iPad Air M1'den daha uygun fiyatlı oyun tableti yok. Evet, Pro Serisinin tüm özelliklerine sahip olmayabilir, ancak M1 çipi performans açısından kendine has özelliklere sahiptir. 120 Hz'lik bir ekrana sahip değilsiniz, ancak akıllı telefon başlıklarının çoğu için 60 Hz oldukça akıcı.

iPad Air, temel özellikleri sağlayan dengeli bir üründür. İyi renk doğruluğu, güçlü performans ve birinci sınıf yapı kalitesi, onu bir oyun tableti için en iyi yarışmacı yapar.

iPad'in her iki yanındaki dengeli stereo çift sayesinde ses çıkışı son derece iyi işleniyor. iPad Air'de herhangi bir multimedya kullanımı bir zevktir. Apple Arcade'de inanılmaz oyunların bulunması onu bir adım öteye taşıyor.

4. Samsung Galaxy Tab S8+

Samsung Galaxy Tab S8+

Galaxy Tab S8 serisi, ana akım oyun tabletleri için olabildiğince büyüktür. Tab S8+, 120 Hz yenileme hızına sahip 12,4” AMOLED ekrana sahiptir. Galaxy Tab S8 ultra da tavsiye edilir ancak 14,6” ekranı mobil oyun oynamak için gerçekten çok büyük.

Ekran kesinlikle Apple iPad'lerden üstün. Samsung, S8 serisine güç sağlamak için Snapdragon 8 Gen 1 yongasını kullandı ve neyse ki burada bazı telefonlarda olduğu kadar kısmıyor.

Muazzam bir 10.090 mah pil, pil sıkıntısı olmamasını sağlar. Android 12 tabanlı One UI 4 üzerinde çalışır ve Galaxy Tab S8+'ın gelecek için geniş bir boşluk payı ile ona attığınız her şeyi çalıştıracağını söylemek güvenlidir. BGMI gibi oyunlar üzerinde uçmalı.

5. iPad Pro M1 11 inç

iPad Pro M1 11 inç

Apple başlangıçta MacBook'ları için M1 çiplerini piyasaya sürdü, ancak 2021'de aynı M1 çipine sahip iPad Profesyonellerini sundu. Apple'ın yaptığı duyulmamış bir şeydi ve bir tablette bulunan masaüstü sınıfı bir çip, özellikle oyun oynamak için birçok olasılığın önünü açtı.

120 Hz Pro Motion ekranla birleştirilmiş termal olarak kararlı bir M1 çip, herhangi bir mobil oyunu mümkün olan maksimum doğrulukta oynayabileceğiniz anlamına gelir. Yeni çıkan Apex Legends Mobile gibi oyunlar, herhangi bir çerçeve düşüşü olmaksızın sabit 120 Hz'de kusursuz bir şekilde çalışır.

iPad'in genel uyumu ve kaplaması, yüksek sesli dörtlü hoparlör dizisi ve pürüzsüz ve kararlı iPad OS, iPad Pro M1'i oyun oynamak için mümkün olan en iyi tablet haline getiriyor.

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol