gamerpazar-sell-banner
En İyi Xbox Series X veya Series S Aksesuarları 2023

En İyi Xbox Series X veya Series S Aksesuarları 2023

Xbox Series X ve Series S'yi bulmak, ilk piyasaya sürüldüklerinden çok daha kolay. En yeni Xbox konsollarını almayı başardıysanız, muhtemelen hangi aksesuarların zaman ayırmaya değer olduğunu merak ediyorsunuzdur. Kutuda bir kontrolörden başka bir şey bulunmadığından, mevcut çok sayıda aksesuarla doldurulacak çok fazla boşluk vardır.

Oyun deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olmak için şu anda en sevdiğimiz Xbox aksesuarlarından bazılarını burada bulabilirsiniz. Sürekli olarak yeni donanımları test ediyoruz, bu nedenle bu liste düzenli olarak güncellenecektir.

1. Xbox Series X ve S için Microsoft Denetleyici

Xbox Series X ve S ile kutuda yalnızca bir denetleyici olduğu düşünüldüğünde, muhtemelen arkadaşlarınız ve ailenizle oynamak için en az bir tane daha isteyeceksiniz.

 Xbox Series X ve S için Microsoft Denetleyici

2. Xbox için Scuf Instinct Pro denetleyicisi

Bu Xbox kablosuz oyun kumandasında her şey var. Kablolu veya kablosuz olarak kullanılabilir. Kontrol çubukları daha fazla hassasiyet veya daha yüksek hız için değiştirilebilir. Denetleyiciyi tutarken parmaklarınız doğal olarak iki çift yeniden eşlenebilir kanatçık arasında kalır. Denetleyici, pedallar için üç profil yapılandırması depolar ve FPS, spor ve yarış oyunları için ön ayarlıdır; alttaki bir düğme, bunlar arasında hızla geçiş yapmanızı sağlar. Yeniden eşleme anında yapılabilir, bu nedenle ek bir uygulamaya gerek yoktur. Tetikleyiciler için anahtarlar da vardır, böylece onları uzun bir çekmeden hızlı tıklamaya değiştirebilirsiniz.

Xbox için Scuf Instinct Pro denetleyicisi

3. Xbox için PowerA İkili Şarj İstasyonu

Xbox denetleyicileri, iki adet AA boyutlu pille çalışır. Bunları şarj edilebilir AA pillerle değiştirebilirsiniz elbette, ancak daha iyi yol bu şarj istasyonu. 30 dolardan daha düşük bir fiyata, iki pil paketi, söz konusu paketleri yerleştirmek için dört pil bölmesi kapağı (Xbox Series X denetleyicileri için iki, Xbox One için iki), şarj istasyonu ve bir güç adaptörü alırsınız. Pilleri takın ve kontrol cihazlarını şarj kızaklarına bırakın ve hazırsınız. Neredeyse. Denetleyicileri taktığınızda biraz ayarlamanız gerekebilir çünkü her zaman aynı hizada oturup bağlanmazlar. Yine de her beşiğin tabanının etrafında ışıklar var, bu yüzden şarj ettiğinizi biliyorsunuz.

Xbox için PowerA İkili Şarj İstasyonu

4. Seagate 1 TB Depolama

Oyunlar büyüktür ve özellikle Game Pass aboneliğiniz varsa Xbox'ın depolama alanı hızla dolabilir. Bu küçük tak ve çalıştır genişletme kartı, hızlı bir şekilde bir terabaytlık kesintisiz depolama alanı ekler. Yine de en iyi yanı, dahili depolama ile aynı şekilde davranması, böylece yükleme sürelerinde veya oyun oynamada herhangi bir yavaşlama ve grafik performansında herhangi bir düşüş yaşamazsınız.

Seagate 1 TB Depolama

5. Microsoft Xbox Kablosuz Kulaklık

Bazı tasarım ve özellik tuhaflıklarına sahip olsa da, 100 $ için Xbox Kablosuz Kulaklık iyi bir anlaşma. Eşzamanlı kablosuz ve Bluetooth ve sohbet karışımı dengesi genellikle yalnızca daha pahalı modellerde bulunur, bu nedenle burada performans ve ses kalitesi paraya değer. -- Lori Grunin Xbox Kablosuz Kulaklık uygulamalı incelememizi okuyun.

 Microsoft Xbox Kablosuz Kulaklık

6. Microsoft Xbox Adaptive Controller

Microsoft'un denetleyicisi, tipik oyun giriş aygıtlarını kullanamayan herhangi bir oyuncunun onu kendi özel ihtiyaçlarına göre kolayca özelleştirmesini sağlar. Büyük düğmeler gibi bazı temel girişlerle birlikte gelir, ancak onu bir ton ekstra giriş içeren Logitech'in 100 $ kitiyle eşleştirmek isteyebilirsiniz.

16a0caa7-560d-442d-b8c9-d9d83247c7f0.jpg

7. Nerdytec Couchmaster Cycon 2

Herkes oyun oynamak için bir kontrol cihazı kullanmak istemez. Bu kanepe dostu masa, klavyenizi ve farenizi oyun oynamak için rahatça ayarlamanızı sağlar. Dolaşmanızı önlemek için altı USB 3.0 bağlantı noktasına ve kablo yönetimine sahiptir. Masanın altındaki panelleri çıkarın, klavyenizi ve farenizi dahili USB bağlantı noktalarına bağlayın (dört adet vardır), kablolarınızı düzenleyin ve tekrar kapatın. Özel olarak tasarlanmış tek bir kablo, Couchmaster'ı konsolunuza (veya PC'nize) ve oyun oynarken telefonunuzu veya diğer cihazlarınızı şarj etmenizi sağlayan isteğe bağlı bir güç kaynağına bağlar.

Masa parçası, mikrofiber kaplı iki köpük yastığın üzerinde durmaktadır. Kollarınızı dinlendirmek için rahat bir yer sağlarken masanın kaymasını önlerler. Masa parçasını hareket ettirmek biraz hantal olsa da, yerine oturduğunda arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz.

Sol yastığın dış tarafında birkaç cep vardır, böylece telefonunuzu veya TV uzaktan kumandanızı elinizin altında tutabilir veya diğer aksesuarları saklayabilirsiniz. Sağ yastığın ön tarafında, siz pozisyon alırken kaymasını önlemek için farenizi koyabileceğiniz bir cep vardır. Nerdytec ayrıca klavyenize veya kontrol cihazınıza takabileceğiniz bazı Velcro şeritler içerir.

Bu bir gereklilik olmasa da, tasarım ve özelliklerin tümü, savaşa bir denetleyici yerine klavye ve fare ile girmeyi tercih eden herkes için harika bir oyun deneyimi sunuyor. Bonus: Cycon 2, koltuğunuz için dizüstü bilgisayar masası olarak da kullanılabilir.

Nerdytec Couchmaster Cycon 2

8. Logitech G920 veya G29 Yarış Direksiyonu

Roadshow'daki arkadaşlarımıza göre (en iyisini kim bilir), bunlar hayatınızdaki sürüş oyunu meraklıları için en iyi direksiyonlardır; en azından, yaklaşık 300 dolarlık fiyatlarla, bir gazilyon dolara mal olmayan en iyisi. Her ikisi de PC uyumludur; G920, Xbox ile ve G29, PlayStation ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. En iyi yarış tekerlekleri listemizi okuyun.

Logitech G920 veya G29 Yarış Direksiyonu

9. PowerA Xbox için Gelişmiş Kablolu Oyun Kumandası

Konuklar için ekstra bir denetleyiciye veya kablosuz denetleyiciniz şarj olurken kullanmak için bir denetleyiciye ihtiyacınız olduğunda, PowerA kablolu denetleyiciyi iyi ve ucuz bir seçenek olarak seviyoruz. Kontrol cihazının altında, anında eşlenebilen iki ekstra düğme ve ön tarafta bir kulaklık için 3,5 mm jak vardır. Üstteki krikonun hemen üzerinde, ses seviyesi için bir geçiş ve bir sohbetin sesini kapatma ve ayrıca daha iyi tutuş için altta elmas bir doku bulunur. Ayrıca, PowerA'nın birçok denetleyicisi gibi birden çok renkte mevcuttur.

PowerA Xbox için Gelişmiş Kablolu Oyun Kumandası

10. SteelSeries Arctis 9X Kablosuz

Premium Arctis'in favorisi

PlayStation ve PC tarafında, Arctis'in ileri teknoloji ürünü Pro Wireless'ı (330 $) var, bazıları bunun her iki platform için de en iyi çok yönlü kulaklık olduğunu söylüyor. Ancak daha kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız, Xbox için Arctis 9X Wireless mükemmel bir seçimdir. Donanım kilidi olmadan doğrudan Xbox'a kablosuz olarak bağlanır ve Bluetooth bağlantısıyla telefonunuzla da kullanılabilir. 20 saatlik pil ömrü sağlar.

SteelSeries Arctis 9X Kablosuz

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol