gamerpazar-sell-banner
RGB Aydınlatmalı En İyi 5 Uygun Fiyatlı PC Kasası 2023

RGB Aydınlatmalı En İyi 5 Uygun Fiyatlı PC Kasası 2023

En iyi PC kabinleri, bileşenlerinizi en şık şekilde sergilemek için tüm bağlantı noktalarına, harika hava akışına ve yeterli alana sahiptir. Ayrıca, oyun oynarken PC'nizi aydınlatmak için RGB'ye sahip olmak en üst noktadır.

Günümüzün üreticileri, ürünlerine daha "oyuncu" hissi vermek için her şeye RGB aydınlatma koyma eğilimindedir; bu, onu tercih eden insanlar için harikadır ve tercih etmeyenler için her zaman RGB olmayan bir seçenek vardır.

Bir RGB kabini ararken bileşenlerinizi barındırmak için yeterli alana sahip olduğundan, iyi hava akışına sahip olduğundan ve kasadaki tüm aydınlatmayı kontrol edebilen bir yazılıma sahip olduğundan emin olmanız gerekir.

1. Lian Li LANCOOL II MESH RGB

Bileşenleri fazla güçlük çekmeden değiştirmek için kolayca açılabilen, iki tarafı temperli cama sahip şık tasarımlı bir kabin. Bu, ön paneldeki düğmelerle kontrol edilebilen hava alan üç ön panel RGB fanıyla birlikte gelir. Ön panelde ağ tasarımı, bal peteği havalandırma delikleri ve sol altta daha fazla ağ ile tozu dışarıda ve soğuk havayı içeride tutan gelişmiş soğutma desteğine sahiptir.

Bu, en iyi özelliklerle birinci sınıf hissettiren bir bütçe durumudur. Bu fiyata bir kasada nadiren bulunan dokuz adede kadar sürücüyü destekleyebilir ve siyah beyaz olarak mevcuttur ve kirli beyaz bir tasarıma sahip bir kar sürümüne sahiptir.

Lian Li LANCOOL II MESH RGB

2. Cooler Master MasterBox MB520 RGB

Bu, en iyi fiyat-özellik oranına sahip olduğu için en değerli kabindir. Üçü arkada ve biri önde olmak üzere dört adet 120mm RGB fanı, temperli camı ve RGB ve fan denetleyicisi ile en kullanışlı özelliklere sahiptir. Kasa, ön panelin her iki yanında büyük girişlere ve üst panelde ek havalandırmaya sahip olduğu için mükemmel termal performansa sahip şık bir tasarıma sahiptir.

Kabloları ana karta arkadan yönlendirmek yerine doğrudan bağlamak için PSU muhafaza rondelasında GFX kablo yönlendirmesi bulunduğundan ve ekstra gevşeklik altına gizlenebildiğinden, kablo yönetimi kullanışlıdır. Uçtan uca temperli cam yan panellerle, oyun oynarken içerideki tüm RGB'ye hayran kalınabilir.

 Cooler Master MasterBox MB520 RGB

3. Corsair iCUE 220T RGB

Corsair iCUE 220T, mükemmel hava akışına sahip benzersiz bir estetiğe sahip kompakt bir ATX kabinidir. Optimum hava girişi için çelik ızgara ön paneliyle sistem soğutmasını iyileştirecek şekilde yapılandırılmıştır ve en iyi soğutma için takılı üç RGB fana sahiptir. Corsair, iCUE yazılımı kullanılarak kontrol edilebilen çeşitli aydınlatma efektlerine sahip bir RGB denetleyicisine sahip olduğu için bunu "Akıllı Kasa" olarak tanıtıyor.

Kasanın her yerinde, sistemi temiz ve düzenli tutan ve bir sıvı soğutucu barındırabilen çıkarılabilir toz filtreleri vardır, ancak kompakt bir kasa olduğu için bazı ekstra kablo yönetimine ihtiyaç duyacaktır.

Corsair iCUE 220T RGB

4. NZXT H210i

Rekabette öne çıkmasını sağlayan özelliklere sahip en iyi bütçeli mini-ITX kabin üç renk kombinasyonuyla sunulur: mat beyaz ve siyah, mat siyah ve mat siyah ve kırmızı. RGB'yi ve fanları kontrol etmek için bir mikroişlemciye sahip bir Smart Device V2 ile içinde çalışan iki RGB LED şeridi vardır. Bu, ışığı ve fan hızını anında değiştirmeyi inanılmaz derecede kolaylaştırır.

Kasanın ön panelinde bir USB 3.1 Gen2 uyumlu USB-C konektörü ve bir USB 3.2 Gen2 Type-A bağlantı noktası vardır. Ayrıca, özel veya kapalı devre sıvı soğutmayı ve önceden takılmış kanallar ve şeritler içeren bir kablo yönlendirme kitini de destekler. Bütçeniz kısıtlıysa, bu bir mini-ITX kasa için en iyi seçenektir.

NZXT H210i

5. AeroCool Cylon RGB Mid Tower

Bu kabin, bir PC kasasının tüm gereksinimlerine sahip harika bir bütçe seçeneğidir. 13 aydınlatma moduna sahip çapraz bir RGB çizgisiyle bölünmüş mat siyah ve gri plastikten yapılmıştır ve ayrıca beyaz renktedir.

Üstten, arkadan ve arkadan hava soğutma desteğiyle, 120 mm sıvı soğutma radyatörü desteğine de sahip olan doğru fan kurulumuyla serin kalacaktır. İç kısımlarını tozdan uzak tutmak için manyetik toz filtrelerine sahip olduğu için bakımı ve temizliği de kolaydır.

Bu işlevsel bütçe bilgisayar kasası, tüm temel ihtiyaçları karşılar ve çoğu boyuttaki bileşeni barındırabilir.

AeroCool Cylon RGB Mid Tower

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol