gamerpazar-sell-banner
Roccat Khan Pro Kulaklık İncelemesi

Roccat Khan Pro Kulaklık İncelemesi

Roccat Khan Pro Kulaklık İncelemesi

Khan Pro, makul bir fiyata iyi ses sunmak için tasarlanmış hafif bir kulaklıktır. Hafif olmasına rağmen Khan Pro, çoğu oyuncunun talebini karşılayacak kadar dayanıklıdır. Aşağıya atılır ve ezilirlerse kırılacak olsalar da, kırılma endişesi duymadan kafalarını hızlıca tokatlayabilirler. Bunu önermesem de, çevre birimlerinizin zaman zaman biraz dayak yediğini bilmek her zaman güzeldir. Oyuncuların çok sabırlı olduklarını ve hiç öfkelenmediklerini biliyorum ama ne olacağını asla bilemezsiniz! Şaka bir yana, Khan Pro kağıt üzerinde iyi bir küçük kulaklığa benziyor ve Roccat, bu kulaklığı özellikle oluşturdu. Hafif ve dayanıklı bir tasarım oyuncular için her tepkiye göre tasarlandı.

Roccat, her kulaklığın dışına biraz marka yerleştirmesi ekledi. Sol kulaklığın üzerinde Roccat Khan metni, sağ kulaklığın üzerinde Roccat logosu bulunuyor. Tüm markalama, kolayca görülebilen, aşırı güç vermeyen ve kulaklığa hoş bir dokunuş katan açık gri bir renkten olmaktadır.

Mikrofon hareketlidir ve kullanılabilmesi için yukarı ve aşağı veya aşağı yerleştirilebilir. Mikrofon iyi bir net ses sunuyor. Oyun topluluğunda iyi bir mikrofona sahip olmak artık eskisinden daha önemli. Bugünlerde sesli sohbete izin veren neredeyse tüm çok oyunculu oyunlar ve Discord, Skype ve benzerleri gibi uygulamalarla, diğer uçtaki insanların sizi net bir şekilde duyabilmesi önemlidir. Özellikle FPS ve MMO tarzı oyunlarda takım oyunu çok önemlidir ve yazı yazmanız sizin oyundan odağınızı düşürür.

Roccat Khan Pro Kulaklık İncelemesi

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi: Oyun
  • Kullanım Alanı: Multiplatform
  • Bağlantı Tipi: USB
  • Kablo Uzunluğu: 245 cm
  • Ağırlık: 230 gram
  • RGB: Yok

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol