gamerpazar-sell-banner
SCUF Impact Syndicate Kolu İncelemesi
SCUFDonanım Haberleri

SCUF Impact Syndicate Kolu İncelemesi

SCUF Impact Syndicate Kolu

Syndicate markası, aynı adı taşıyan Youtuber, Tom Cassell'den geliyor ve 2,5 milyonayaklaşan korkunç bir aboneye yaklaşıyor. Syndicate kontrolör serisindeki gerçekgirdisi, çoğunlukla kozmetik gibi görünüyor ve en sağdaki kavrama, Spade tarzıbir oyun kartı içinde Syndicate'in aslan logosunu taşıyor. Siyah, altın vegümüş boya işi her şeyi bitirir. Oldukça güzel renk seçenekleri mevcut.

Impact'in sahip olduğu ayırt edici görünümün yanı sıra, iyiyapılmış, birinci sınıf bir ürün gibi hissettiriyor. Tabii ki, olması gerekenağır fiyat etiketi göz önüne alındığında. Plastik kabuk sağlamdır ve hiçbirzerresi bulunmaz ve düğmeler, normal Dualshock'ta bulduğunuzdan daha yumuşakbir his verir.

SCUF Impact Syndicate'i elinize aldığınızda, Sony tarafındanüretilen tipik Dualshock kontrol cihazına kıyasla nasıl hissettirdiği konusundabazı önemli farklılıklar vardır. İlk fark ettiğim şey, kenarların daha kalın vedaha sığ açılı olması. Dualshock'un kenarları yaklaşık 90 dereceye inerken,Scuf kendini yaymayı sever ve denetleyiciyi daha çok bir Xbox One pedi gibihissettirir. Daha büyük eller için mükemmeldir.

 

Bununla birlikte, geleneksel PS4 kontrol cihazının şeklinibeğendiyseniz, Impact'in dört çarkına karşı sadece iki kanatçığı olmasınarağmen SCUF Infinity'yi tercih edebilirsiniz.

SCUF Impact Syndicate Kolu

Konsollar mı? Aynen. SCUF Impact'in elinize oturma şeklinideğiştiren ikinci önemli şey, arkada bulunan dört kanattır. Şimdilikişlevlerini göz ardı ederek, konsollar tam olarak serçe parmağınızın ve yüzükparmaklarınızın doğal olarak durduğu yere oturur. Buna alışmak biraz zamanalıyor ve ilk başta biraz rahatsız buldum. Dualshock'ta serçe parmağım ve yüzükparmaklarım kulpların etrafında kıvrılıyor ancak SCUF'ta kanatlar beniengelliyor çünkü yüzük parmaklarım en dıştaki kanatta oturuyor. Bunun birvuruntu etkisi oldu ve tetikleyicileri kullanmak için işaret parmaklarımı birazdaha uzatmama neden oldu. Diğer zamanlarda yüzük parmaklarım, şaşırtıcı bir şekildepek rahat olmayan dış kanatların en kenarlarında beceriksizce otururdu.

Kulpların kendileri, denetleyiciyi daha sıkı kavrayabilmeniziçin rastgele kabarık damlacıklara sahip hafif yumuşak bir kauçuğa sarılmıştır.Ellerde iyi hissettiriyor ve daha hararetli seanslar sırasında birazterlediğinizi fark ederseniz iyi bir seçim olabilir. Oyun oynamaktanbahsediyorum. Tanrım, aklını çöplükten çıkar.

Özetlemek gerekirse, standart Dualshock 4'ü hala daha rahatbir seçenek olarak görüyorum. Elime daha doğal bir şekilde oturuyor ama bu,Scuf'un özellikle kötü hissettirdiği anlamına gelmiyor. Ve isterseniz konsollarıyukarı doğru kaydırarak tek tek çıkarabilirsiniz. Benim durumumda, iki dışpaleti çıkarmak, tüm denetleyiciyi tutmayı daha iyi hale getirirken, bana halaoynamam için iki ekstra düğme veriyor.

Ah evet, konsolların gerçekte ne yaptığı hakkında sohbetedelim. Varsayılan olarak SCUF, onları dört yüz düğmesini kopyalayacak şekildeeşlemiştir. Buradaki fikir, konsolları kullanarak sağ baş parmağınızı her zamançubukta tutabilmenizdir, bu gerçekten bir atıcıda çok kullanışlı bir şeydir.Bu, yeniden yükleme gibi bir şey yapmak için başparmağınızı hareket ettirmekzorunda kalmadan ve aynı zamanda kameranın tamamını koruyarak bir saniyedentasarruf etmek anlamına gelir.

SCUF Impact Syndicate Kolu

Beyninizi konsolları kullanmak için yeniden eğitmek birazzaman alır, ancak bir kez kendinizi oldukça normal hissedersiniz. Nesnel olarakkonuşursak, kanatlar normal Dualshock kullanan oyunculara göre rekabet avantajısunuyor, ancak pratikte özellikle büyük bir fark hiç fark etmediğimisöylemeliyim. Bununla birlikte, bunun nedeni muhtemelen rekabetçi bir seviyedeoynamamam ve çevrimiçi fps oyunlarda oldukça iyi olmama rağmen belirli birseviyeye çok fazla zaman ayırmamamdır. gamerpazar ekibi olarak eksileri veartılarıyla SCUF Impact Syndicate Kontrolörünü tavsiye ediyoruz.

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler