gamerpazar-sell-banner
Bayonetta 3 Ön İnceleme
Bayonetta 3Oyun Haberleri

Bayonetta 3 Ön İnceleme

Bayonetta 3, 2017'deki Oyun Ödülleri sırasında bir Nintendo Switch'e özel olarak ilk kez duyurulduğunda, o zamanlar ve orada, benim Bayonetta makinem olması nedeniyle Nintendo'nun elde taşınır cihazını satın almanın kaçınılmaz olduğunu biliyordum. Şimdi Bayonetta 3 burada olduğuna ve sonunda jeneriği aldığıma göre, keşke en başta yapılmamış olsaydı. Bayonetta 3, onları test etmek için parlak yeni silahlar ve canavarlarla dolu olsa da, bir hikayenin çöp ateşi ve kötü muamelesi sayesinde, dünyada ne kadar feci bir hayal kırıklığı olduğunu telafi edecek kadar hayran hizmeti yok. sevilen karakterler

PlatinumGames'in Bayonetta 3'ü bir karakter aksiyon hack-n-slash oyunudur. Mükemmel zamanlanmış bir kaçışla zamanı yavaşlatma gücüne sahip, güçlü ve modaya uygun bir Umbra cadısı olan Bayonetta olarak oynuyorsunuz. Bayonetta 3'ün lansmanı, serinin yıl dönümüne denk geldiği için kutlama sebebi olsa da, mirası bir zafer olmayacak; Bu, donuk finaline doğru yürüyüş sırasında hayranları boru gibi sıcak kömürlerin üzerine nasıl tırmıkladığı açısından üçlemenin en kötü oyunu.

Genel olarak, Bayonetta oyunları, yaratıcı savaş arenalarında canavar dalgaları üzerinde çok sayıda tatmin edici komboyu serbest bırakmanıza izin veren yüksek oktanlı aksiyonun hız trenidir. Ayrıca hepsinde yoğun bir jargon, zaman aşımına uğrayan olay örgüsü yapıları ve belirsiz veya temel motivasyonları olan düşük ilgi çeken kötü adamlar içeren kıvrımlı hikâyeler bulunur. Genellikle hayranlar bu eksiklikleri mazur görebilir çünkü bunlar, Bayonetta'nın bulaşıcı kabadayılığı ve dövüş hünerinin çılgın rollercoaster yolculuğunun heyecanını azaltmazlar. Bayonetta 3'ün hikayesini takip etmek normalden daha kolay olsa da, hem yeni hem de eski karakterlere o kadar çok zarar veriyor ki anlatılmaması daha iyi olurdu.

MacGuffin'ler bu sefer kaos dişlileri. Sonic'in kaos zümrütleri gibi korkunç bir ses çıkarmanın yanı sıra, onları toplamanın kullanıcıya zaman ve mekanı manipüle etme gücü vermesi bakımından da benzer şekilde işlev görürler. Bayonetta 3'te Umbra cadısı, oyunun ana düşmanı Singularity'den önce tüm kaos teçhizatlarını toplamalıdır. Singularity'nin büyük planının kısa ve tatlı kısmı, çoklu evreni atlamayı ve Arch-Eve'i, yani var olan en güçlü Umbra cadısını öldürmeyi ve evrendeki tek yaşayan varlık olana kadar onun güçlerini çekmeyi içerir.

Bayonetta 3 Ön İnceleme

Bir oyunun formüle dayalı olmasında doğası gereği yanlış olan hiçbir şey olmasa da, Bayonetta 3'ün bu tarife olan bağlılığı, oyunun bölümlerindeki tüm heyecan verici hileleri engelliyor. Önceki Bayonetta oyunlarında, yaratıcı set parçaları sayesinde bölümler tamamen benzersiz hissettiriyordu. Bir an Vatikan'da bir grup melekle savaşırken, bir an sonra dev bir manta vatozuyla mücadele eden bir tayfunun içinden geçiyor olabilirsiniz. Bayonetta 3 büyüleyici set parçalarından adil bir paya sahip olsa da, Bayonetta 3'te ilerlemek, aynı konseptlerde defalarca uyurgezer gibi hissetmeye başlar.

Bayonetta 3 Oyun Yapısı

Bayonetta 3'ün ana düşman türleri, yozlaşmış insanlar tarafından yaratılan yapay yapılar olan homunculi'dir. İnsansı formları, göze çarpmayan bir deliktir ve mülayim, neon yeşili Pepsiman tasarımları nedeniyle görsel olarak daha az etkileyicidir. Meydan okuma modları, önceki oyunlardan şeytani iblisleri ve melekleri geri getirerek size cansız homunculi'den bir mola veriyor, ancak bu, bunun yerine Bayonetta 3'ün öncüllerini oynamak için beni uzun süre beklettiği için geri tepti. Oyunun savaş sistemine yapılan yeni eklemeler, Bayonetta 3 oynayarak geçirdiğim 20 saatten nefret etmeme neden olurken, hikaye anlatımı, beş yıllık beklemeye değip değmeyeceğini sorgulamama neden oldu.

Bayonetta 3'ün hikayesindeki tek parlayan ışık, yeni oynanabilir karakteri Viola'dır. Nero'nun Devil May Cry serisi için nasıl taze bir soluk olduğu gibi, büyüleyici kişiliği ve öldürücü hareketleri sayesinde Viola da Bayonetta 3'te öyle. Bayo ve Jeanne'nin tatlı ve kibirli dommy anne kişiliklerinin aksine Viola, müstakbel tek satırlıklarına takılıp patron savaşlarında beceriksizce ilerleyen beceriksiz bir punk rockçı kızdır. Bununla birlikte, maskaralıkları, ne kadar çekici olduğu sayesinde sevecenlikten ızgaraya asla çizgiyi geçmez. Viola, kaçarak cadı zamanını tetiklemek yerine uzun katanasıyla saldırıları savuşturur. Önceki Bayonetta oyunları bize mümkün olduğunca kaçmayı öğrettiği için buna alışmak biraz zaman alıyor.

Ne yazık ki, Viola'nın dahil edilmesi, Bayonetta'ya kıyasla onun olarak oynayabileceğiniz nispeten sınırlı sürenin yanı sıra büyük bir hikaye ritmi ile gölgeleniyor.

Bayonetta 3 Ön İnceleme

 

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler