gamerpazar-sell-banner
CS:GO'da Botlar Nasıl Kicklenir?
CS:GOFPS OyunlarıOyun Haberleri

CS:GO'da Botlar Nasıl Kicklenir?

CS:GO'da botları nasıl tekmeleyeceğinizi neden bilmek istiyorsunuz? Bu ( gerçek olmayan ) adamlar sadece oyunu oynamak ve eğlenmek istiyor!

Elbette bazı nedenleri olabilir. Örneğin, arkadaşlarınızla bir maçınız olduğunda ve biri partiye katılmak istediğinde, ancak takımlarda yer olmadığında. CS:GO botlarını tekmeleyin ve bunun yerine gerçek bir oyuncu katılabilir. Veya, takımınızda daha az oyuncu bulundurmak gibi belirli bir ortamda pratik yapmak istiyorsanız.

CS:GO botlarını kaldırmak kolaydır. Bu kılavuz nasıl olduğunu açıklar.

CS:GO'da Botlar Nasıl Kaldırılır?

Her şeyden önce, açıklığa kavuşturalım - CS:GO botlarını yalnızca özel oyunlarınızda ve yönetici olduğunuzda kaldırabilirsiniz . Rekabet modunda botları kaldırmak imkansızdır. Yine de, botlarla kişisel uygulamanız sırasında herhangi birini tekmelemek kesinlikle sizin elinizde.

CS:GO'da Botlar Nasıl Kicklenir?

Sihri başlatmak için önce CS:GO konsolunu etkinleştirmelisiniz . Aslında, varsayılan olarak etkindir, bu nedenle çoğu durumda bunun için hiçbir şey yapmanız gerekmez - oyun içinde etkinleştirmeniz yeterlidir.

  • Oynarken tilde ~ tuşuna basın , ekranda konsol görünecektir.

Bu olmazsa:

  1. Oyun Ayarlarını Açın
  2. Geliştirici Konsolunu Etkinleştir'in yanında Evet'i seçin

Evet, bu kadar. O botları, kesinlikle botları tekmelemeye hazırsınız .

Daha ayrıntılı bir süreç için, özellikle konsol komutlarına ayrılmış CS:GO kılavuzumuza göz atın .Counter-Strike: Global Offensive'deki tam ( oldukça büyük ) komut listesini içerdiğinden daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız varsa lütfen kontrol edin .

CS:GO'da Botları Kickleme Komutları

Konsol etkinleştirildiğinde, aşağıdaki kick bot komutlarını yazmanız yeterlidir. Farklı şeyler yapıyorlar, bu yüzden açıklamayı okuyun.

CS:GO da botlar nasıl kicklenir

 

  • mp_limitteams 1 - botların maça yeniden katılmasını önlemek için. Ters çevirmek için mp_limitteams 0 yazın .
  • bot_kick — CS:GO'da botların nasıl kaldırılacağıyla ilgili sorunuzun nihai cevabı . Tüm botlar mevcut oyundan kaldırılacak .
  • mp_autoteambalance 0 — bu komut, botların T/CT ekiplerindeki "oyuncu" sayısını dengelemesine izin vermez. mp_autoteambalance 1 varsayılan ayarı döndürür.
  • bot_kick ct veya bot_kick ct — takımlardan birindeki tüm botları kaldırmak için.
  • bot_quota X - sunucudaki genel bot sayısını sınırlamak için. X'i sayı ile değiştirin.
  • bot_kick name — belirli bir isimle bir botu tekmelemek için (o can sıkıcı John'u uzaklaştırın! )
  • bot_kick 1 - belirli bir zorluktaki botları kaldırın. Mevcut sayılar 0'dan (süper kolay) 3'e (en gelişmiş botlar) kadardır .

CS:GO bot komutları, yalnızca AI teröristlerini ve terörle mücadelecileri kaldırmak/eklemekten çok daha fazla olasılık sunar. Onlar üzerinde tam kontrol sizde!

CS:GO'da botları tekmeleme komutları oldukça basittir. Size çok yönlü uygulama için etkili araçlar sağlarlar - örneğin oyunda rütbe atlamak için.

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fatih Sal
Fatih Salgamerpazar
İlgini çekebilecek diğer içerikler