gamerpazar-sell-banner
CS:GO'da Nasıl Daha İyi Olunur: 13 Etkili CS:GO İpuçları
CS:GOFPS OyunlarıOyun Haberleri

CS:GO'da Nasıl Daha İyi Olunur: 13 Etkili CS:GO İpuçları

İlk bakışta Counter-Strike: Global Offensive çok basit bir oyundur - etrafta dolaşın ve düşmanları vurun . Bu çok büyük bir yanılsama ve bu süper popüler nişancı oyununda ne kadar çok deneyim kazanırsanız, şaşkın gözlerinize o kadar derin bir uçurum açılır. Ve şu soru ortaya çıkıyor: CS:GO'da nasıl daha iyi olunur?

Bu oyunun birçok zor yönü var. Yeni başlayanlar için onları anlamak ve hem oyun sürecinin hem de kazanan sonuçların tadını çıkarmaya başlamak oldukça zor olabilir. Bu kılavuz bazı temel ilkeleri vurgular - onları anlayın ve tüm oyunu daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

1. Temel Silahlarla Başlayın

CS:GO'da çok fazla silah var. Bazıları çok etkileyici görünüyor ve yeni başlayanların çoğu onları oyunla tanıştırmak isteyecek. Örneğin Desert Eagle veya AWP satın alıyorlar ve bu kadar harika silahların nasıl güzel vesikalık atışlar yapmadığını anlayamıyorlar.

Antrenmanınıza daha etkili oyun içi ateşli silahlarla başlamanız çok daha iyi olacaktır. Bunlar:

  • Tabancalar: Tec-9 (T), Five-SeveN (CT), P250 (her iki takım)
  • Tüfekler: AK-47 (T) ve M4A4/M4A1-S (CT)

Yukarıda belirtilenleri makul bir seviyede kullanamıyorsanız, diğer silahlar hakkında bilgi edinmek için acele etmeyin - CS GO böyle oynanır ve zaferler elde edilir. Tüfekler özellikle etkilidir ve çoğu profesyonel oyuncu onları maçlara da götürür.

2. Doğru Atış Pratiği Yapın

CS:GO maçlarında pek çok şey oluyor, bu yüzden sakin kalıp nişan alma ve atış pratiği yapmaya zamanınız olmayabilir. Ama güzel bir şekilde karşılığını verecek değerli bir eğitimdir.

Üç seçeneğiniz var:

  • Oyuna, özellikle nişan almaya adanmış topluluk tarafından oluşturulmuş haritalarda başlayın . Steam Atölyesi'nde nişan alma eğitimini arayın ve ilginç bulduğunuz herhangi bir haritayı deneyin. Bu CS GO eğitimini normal uygulamanız yapın.
  • Botlarla oynayın ve yalnızca çekime konsantre olmaya çalışın. Diğer önemli hususları bir süre bir kenara bırakın.
  • Deathmatch modunu oynayın - bu, hızlı atış yapmak için çok iyi bir uygulamadır.

3. Patlama Ateşi Kullanın

Tek bir atışla güzel vesikalık atışlar yapmak oldukça zordur - bunu yapmak için zamanlama, hareketler ve isabet konusunda çok hassas olmanız gerekir. Mermi püskürtürken doğru olmak kolay değil (farenin sol düğmesini basılı tuttuğunuzda) - mermi akışlarının nasıl davrandığını anlamak için CS:GO spray modellerini ve geri tepme telafisini öğrenmelisiniz.

Yeni başlayanlar için başka bir çekim modu çok daha uygundur - patlama ateşi . Birkaç mermi atıyorsunuz, böylece silahınız doğru kalsın. Ve bir atışın ölümcül gücüne güvenmenize gerek yok çünkü diğer mermiler ek hasar verecek.

Çekim sırasında hareketsiz kalın . CS:GO'da hareket halindeyken isabetli atış yapamazsınız. Patlama yapmak için bir an için nasıl donacağınızı öğrenin ve ardından haritada gezinmeye devam edin. CSGO'da nasıl iyi olunur diye merak edenler için çok güzel bir tavsiye. Oyun içi hareketleri uygulamak için CS:GO sörfü gibi diğer eğlenceli eğlence parçalarını deneyebilirsiniz .

4. Mermilerinizi Kontrol Edin ve Yeniden Yükleyin

Sanal rakipleri öldürmeye hazır olmak için dergide her zaman yeterli cephane olmalıdır. Ancak yeniden yükleme zaman alır ve bu, savunmasız kalmanız anlamına gelir.

CS:GO silahlarını yeniden yüklemek için uygun anları beklemek akıllıca olacaktır. Bunun için kendinizi güvende hissetmelisiniz ve bunu yalnızca gerçekten daha fazla mermiye ihtiyacınız olduğunda yapmalısınız.

5. Sesleri Dinleyin

CS:GO'nun sanal dünyasında ses çıkarmamak çok zor ama yine de ayaklarınızı yere basarken ve ortalıkta dolanırken çok dikkatli olmalısınız. Rakipler konumunuzu ayırt edebilecek ve beklenmedik bir saldırı organize edebilecek.

Aynı zamanda bu özelliği ekibinizin yararına kullanmalısınız. Her şeyi doğru duymak için her zaman bir kulaklıkla oynayın . Bu seslere göre karar verin. Bu basit ama çok etkili tavsiye, CS:GO'da hızlı bir şekilde yükselmenize yardımcı olacaktır.

6. Bir Harita Seçin ve Öğrenin Sonra İlerleyin

Counter-Strike'daki her harita, duvarlardan ve nesnelerden daha fazlasıdır. Bu konumlar oyun kurallarını, her iki takımın davranışını, olası stratejileri ve genel oyun deneyimini tanımlar. CS:GO'da daha iyi olmak için belirli haritalarda iyi olmalısınız.

En iyi CS:GO haritalarına bir göz atın . En çok beğendiğinizi seçin (herhangi bir nedenle). Üzerinde pratik yapmaya başlayın ve çok iyi bir seviyeye ulaşana kadar becerilerinizi geliştirin.

İşte aralarından seçim yapabileceğiniz en popüler dört harita:

  • Mirage
  • Inferno
  • Dust 2
  • Nuke

Seçtiğiniz haritayı doğru bir şekilde öğrenmek için CS:GO harita açıklamalarındaki kılavuzumuzu kullanın . Tüm dahili yerlerin isimlerini hatırlayın - takım arkadaşlarıyla iletişim için önemlidir.

Haritanızdan sıkılmanıza izin vermeyin. Başka yerlerde eğlenmekten çekinmeyin - sonuçta onları da öğrenmeniz gerekiyor.

Tek bir haritaya çok uzun süre takılıp kalmayın. Mevcut ilerlemenizden memnun olduğunuzda bir sonraki adımı atın.

7. Takım Arkadaşlarınızla İletişim Kurun

İyi bir oyuncu olabilirsiniz ama CS:GO maçlarını tek başınıza kazanamazsınız. Her şeyden önce (Team Fortress 2'nin yanı sıra) takım tabanlı bir nişancı oyunudur, bu yüzden en başından iletişim becerilerinizi geliştirmeye başlayın.

Konumunuzu paylaşın, diğer oyuncuları düşman eylemleri hakkında bilgilendirin, her turda stratejinizi koordine edin ve sadece duygularınızı paylaşın. Bu size en güçlü heyecanı getirmeye yardımcı olacaktır. Ve kesinlikle oyunda çok daha etkili olacaksınız.

Buradaki bir sonraki adım, aynı kişilerle tekrar tekrar oynamaktır. Ekibinizi kurun veya birine katılın - en karlı espor organizasyonları bu şekilde yaratılmıştır.

8. Harita Kontrolünü Öğrenin

CS:GO'ya yeni başlayanlar, Battle Royale oyunları gibi diğer atıcıların davranış kalıplarını getirmeye çalışabilirler ve CSGO'da bu şekilde daha iyi olunmaz. Oyun sadece hayatta kalmak ve takımı korumak için bir arada kalmakla ilgili değil. Burada basit hedefleriniz var ve bunlara ulaşmak için haritayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Tabii ki, yerleri bilmeli ve bir ekip gibi davranmalısınız, bu yüzden bu ipucu önceki ikisinin bir dizisidir.

Terörle Mücadeleciler, bomba sahalarına yaklaşımları takip etmeye odaklanmalı ve savunmada sabırla oynamalıdır. Teröristler sadece bir bomba alanına koşmakla kalmamalı, aynı zamanda yeri temizlemeyi ve ardından onu herhangi bir düşmandan korumayı da düşünmelidir.

9. Rekabet Öncesi Botlar ve Sıradan Maçlar

CS:GO'ya ilk kez atladığınızda ve ne olduğunu bilmeden kendinizi tam bir kaosun içinde bulduğunuzda bu özel bir duygu. Belki de bomba yerinin nerede olduğunu, düşmanların sizi nasıl bu kadar çabuk öldürebildiğini ve neden herkesin size bağırdığını bilmiyorsunuz.

CS:GO topluluğu oldukça zehirlidir, bu nedenle hoş olmayan bir başlangıç ​​deneyimi yaşayabilirsiniz. Botlarla pratik yapın - oyunun temellerini anlamak ve ilk adımlarınızda hüsrana uğramamak için harika bir fırsat. Ancak uzun süre botlarla oynamayın. CS:GO kick bot komutlarını kullanarak bunları istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz .

Counter-Strike: Global Offensive çok oyunculu bir oyundur. Ne yapacağınızı bildiğinizde ve en azından kolay robotları öldürebildiğinizde, Gündelik çöpçatanlığa atlayın. Buradaki atışlar CS:GO derecelerini etkilemez , bu nedenle oyuncular yeni gelenlere karşı oldukça bağışlayıcıdır - buraya pratik yapmak ve eğlenmek için gelirler.

Rekabetçi maçlara ancak Özel Seviye 2 deneyim seviyesine ulaştıktan sonra girebileceksiniz. Acele etmeyin ve becerilerinizi güçlü bir şekilde geliştirdikten sonra rütbeniz için savaşmaya başlayın. Ve CS:GO Global Elite olma konusundaki tavsiyelere bir göz atın .

10. Oyun Ayarını Maksimum Konfor İçin Ayarlayın

Counter-Strike: Global Offensive, geleneksel Ayarlar Menüsü veya birçok CS:GO konsol komutu aracılığıyla oyun içinde bir şeyleri değiştirmek için birçok fırsat sunar . Temel oyun deneyimini kazanın ve neyi ayarlamanız gerektiğini hissetmeye başlayacaksınız.

Birçok Counter-Strike ipucu, aşağıdaki hususlara uygun şekilde dikkat edilmesini önerir:

  • Fare Ayarları - daha küçük sanal eylemler için daha büyük fiziksel hareketler yapmak üzere fare hassasiyetini azaltın. Böylece oyunda daha hassas olacaksınız.
  • Hedef Ayarı - nereye nişan aldığınızı görmek ve artı işaretinin dikkatinizi dağıtmaması için.
  • HUD öğeleri - ekrandaki radar ve diğer bilgiler, durumun hemen anlaşılmasını sağlamak için kendi görsel ayarınız için en iyi şekilde görünmelidir.

11. El Bombası Kullanın - Ama Düşünceli Bir Şekilde

Oyunda güzel silahlar ve çok iyi el bombaları var, bu yüzden oyuncular her ikisini de kullanmalı.

İlk olarak, Smokes, Flashbangs, Molotofs ve HE Bombaları ne zaman ve nereye atacağınızı anlamak zor. Birçok yeni başlayan, bunu hiç iyi bir etki olmadan düzensiz bir şekilde yapar. Yine de bu uygulamayı bırakmayın. Profesyonel oyuncular da çok sayıda el bombası kullanırlar ancak bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanacaklarını tam olarak bilirler.

  • Sis görüşü engelliyor
  • Flashbangs oyuncuları bir süreliğine kör eder
  • Molotoflar bir alana girmeyi engeller ve hasar verir
  • HE Bombaları güçlü hasar verir

12. Ekonomiyi Düşünün

Oyuncular oyunda çok kazanmalı ve bu parayı akıllıca harcamalıdır. Oyun içi ekonomi genellikle yeni başlayanlar tarafından göz ardı edilir ve bu bir hatadır.

Satın alımlarınız birçok faktöre bağlıdır. Örneğin, tabanca turunu kaybettikten veya orta oyunda hiçbir kaynağa sahip olmadığında, takım eko'ya gitmelidir - hiçbir şey satın almamalı ve gelecek için tasarruf etmelidir. Bazı silahlar (çoğu SMG) ek bir öldürme bonusu verir, böylece bunları bütçenizi artırmak için kullanabilirsiniz.

CS:GO ekonomisi geniş bir konudur ve daha derine inmelisiniz.

13. Profesyonellerden Öğrenin

Kılavuzları okuyun, yayınları izleyin ve espor turnuvalarını takip edin. Oyunlarınızda kullanmak için CS:GO ipuçlarını ve püf noktalarını emen bir sünger gibi hissedin.

Kılavuzlar yeni bilgiler sunabilir ve yeni anlayışlar açabilir. Örneğin, gamerpazar'da CS:GO'da nasıl daha iyi nişan alacağınıza ilişkin bu basit ama gelişmiş CS:GO kılavuzuna göz atın.

Twitch yayıncıları oyunda çok zaman harcıyor, bu yüzden kesinlikle bazı ilginç numaralar biliyorlar.

E-spor takımları çok para kazanıyor, bu yüzden dövüşleri mümkün olan en iyi CS:GO'yu oluşturuyor. Bir çok yeni ve faydalı şey öğrenmek için maçları izleyin ve CS:GO profesyonel ipuçlarını dinleyin.

14. Bir Bonus İpucu - Sakin Kal ve Oyunun Keyfini Çıkar

CS:GO'da profesyonel bir oyuncu olma hırsınız bile kayıplardan dolayı sinirlenmek ve depresyona girmek için bir neden değildir. Oyun eğlenceli olmalı ve bu çoğunlukla sizin tavrınıza bağlı.

 

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fatih Sal
Fatih Salgamerpazar
İlgini çekebilecek diğer içerikler