gamerpazar-sell-banner
CS:GO'da Nasıl Surf Yapılır?
CS:GOFPS OyunlarıOyun Haberleri

CS:GO'da Nasıl Surf Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive'deki klasik atışlar çok sayıda çeşitli mod içerir. Bununla birlikte, oyun heyecanınız için daha da fazlasını sunabiliyor.

Topluluk tarafından oluşturulan bazı haritalar, geleneksel bir nişancı oyununun ufkunu, özel olarak hazırlanmış bir ortamda sörf yapmaya doğru genişletir.

CS:GO sörfü eğlenceli bir eğlencedir ve aynı zamanda kontrol becerilerinizi geliştirmenin bir yolu olabilir. Bu kılavuz tamamen bu tür CSGO sörfü ile ilgilidir.

CS:GO sörf haritaları , oyun keyfiniz için bir temel oluşturur - çeşitli CS:GO konsol komutlarını kullanarak maç koşullarında, sanal fizikte veya oyun arayüzlerinde değişiklik yapma gücünüzü kullanın .

CSGO'da Nasıl Sörf Yapılır?

Bir rampaya atlayın ve sörf gücünün sizi en yüksek heyecan seviyelerine götürmesine izin verin. Bu kısaca CS:GO sörfüdür .

Ayrıntılarda ise – gezinme işleminde kullanılacak yalnızca iki klavye düğmesi vardır: A ve D. Karakterinizi rampada tutmak için gereklidirler. Aşağıya doğru kayacaktır, bu yüzden onu biraz rampa merkezine doğru hareket ettirerek bunu önleyin.

Fare hareketleri de çok yardımcı olur - artı işaretini sörf hedefinize yönlendirin, aksi takdirde adamınız durabilir ve düşebilir. W ve S düğmelerine dikkat edin! Geleneksel oyunun aksine, sörfte işe yaramazlar ve kaymak için bile kötüler.

Hızlandırmak için aynı CS:GO gezinme komutlarını kullanın: A ve D düğmeleri . İlk önce rampa merkezine doğru hareket edin ve ardından kenara doğru kaydırın - bu tür bir kayma, hız artışınız olacaktır.

Bazı haritalarda sörf yaparken dönmeniz gerekir . Bunun için artı işaretinin yönünü değiştirin ve aynı anda uygun AD düğmesine basın.

Sörf Yapmak İçin İki Neden

CS:GO sörfü sadece eğlencelidir . Gergin yarışmalara dalmak gibi bir niyetiniz olmadığında ve oynarken rahatlamak istediğinizde bu iyidir.

Tabii ki, sörf yapmak için bazı haritalar zorlayıcıdır, ancak aynı zamanda sanal aktivitenizde oyun deneyimine yeni bir soluk getiren bir değişikliktir.

CS:GO sörfü, karakter kontrolünde ustalaşmak için iyidir . CS:GO becerilerinizi geliştirmenin farklı katmanları vardır: haritaları ezberlemek, isabetli atışlar geliştirmek, ekip çalışması için stratejiler bulmak…

Oyun içi karakterinizi kontrol etmek bu katmanlardan biridir. Bu, kolay ve önemsiz bir görev gibi görünebilir ve yine de, çok fazla şey, bir saniye içinde uygun bir sıçrama, yana hareket etme, ileri atılma vb. ile tepki verme yeteneğinize bağlıdır.

CS:GO sörfü, bu beceriyi ustalık düzeyine geliştirmenize yardımcı olur – karakterinizi benzersiz bir şekilde hissedeceksiniz. Belki de yeni, daha yüksek bir CS:GO rütbesi elde etmek için ihtiyacınız olan şey budur ?

Artık CS:GO'da nasıl sörf yapacağınızı biliyorsunuz, mükemmelliğe yaklaşmak için önce klasik çöpçatanlık alıştırması yapmanız gerekiyor.

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fatih Sal
Fatih Salgamerpazar
İlgini çekebilecek diğer içerikler