gamerpazar-sell-banner
En İyi CS:GO Major Önemli Anları
CS:GOFPS OyunlarıOyun HaberleriE-spor

En İyi CS:GO Major Önemli Anları

Counter-Strike: Global Offensive, tüm zamanların en etkili oyunlarından biridir. Bir şekilde duymadıysanız, on yıl önce piyasaya sürülen, takım tabanlı rekabetçi bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Evet, yanlış okumadınız – CS:GO ilk çıktığından beri tam on yıl geçti.

En İyi CS:GO Major Önemli Anları

Oynayabileceğiniz farklı hedeflere sahip birden fazla oyun modu var, ancak hepsi Teröristler ile Terörle Mücadeleciler arasında bir hesaplaşmaya bağlı. Her oyunda olduğu gibi, yüksek seviyeli rekabetçi oyun, uzun süre zamana dayanan şok edici ve inanılmaz anlar yaratabilir. Counter-Strike, piyasaya sürülmesinden bu yana, inanılmaz keskin nişancılar, clutch etkisiz hale getirmeler ve oyuncuları efsanelere dönüştüren anlardan payından fazlasını üretti. İşte CS:GO Major sırasında yaşanan en iyi anlardan sadece birkaçı.

CS:GO Major nedir?

CS:GO Major, ilk olarak 2013 yılında İsveç'in Jönkoping kentinde düzenlenen yıllık bir etkinliktir. İlk olarak o yılki DreamHack Winter'da duyuruldu ve o zamandan beri güçlü bir şekilde ilerliyor. Daha önceki Counter-Strike oyunlarında da turnuvalar vardı, ancak Valve sponsorluğunda değildi ve neredeyse yeterince tanınmamıştı.

CS:GO Majors, resmi olarak Valve tarafından desteklenir ve genellikle 1.000.000$'lık bir ödül havuzuna sahiptir. Ancak, daha yeni CS:GO Majors bile bir milyonluk ödül havuzu parasıyla başlamadı. Çeyrek milyonla başladılar ve zamanla bugünkü haline geldiler. Son zamanlardaki Binbaşılardan bazıları, para ödülü miktarının iki katına, anlaşılmaz bir 2.000.000 $ 'a sahipti. Bunun başlıca nedeni, pandemi sırasında çevrimdışı rekabetin olmaması, ancak yine de en iyinin en iyileri tarafından nakde çevrilmeyi bekleyen çok büyük bir miktar.

CS:GO Major'dan Unutulmaz Anlar

Happy vs TSM

Gerçekten güçlü başlıyoruz. Sadece pasif bir şekilde oyunu oynayan biri için, bu, arkadaşlarınızla veya rastgele insanlarla yapabileceğiniz normal bir maçta hayal edilemez ve elde edilemez. Diğer tarafta 5 rakibiniz var, güvenilir Desert Eagle'ınız var ve dünyadaki tüm iradeye sahipsiniz.

Oyun hakkında çok fazla şey bilmeden bu inanılmaz derecede adaletsiz olurdu, değil mi? Yine de haksızlık ama bu konuda diğer takıma haksızlık oldu. Vincent “Happy” Cervoni Schopenhauer, Desert Eagle'ı ile Team Solo Mid'in beş üyesini de öldürmeyi başardı ve atışların dördünü kafadan vurdu. Yorumcu, hepimizin yaptığı gibi haklı olarak aklını kaybetmeye başladı.

GuardiaN vs mousesports

Quickscoping, pek çoğunun yapamayacağı güzel bir sanattır. Tutarlı bir şekilde başarabilmek için çok fazla pratik yapmak gerekir (bu yetersiz bir ifadedir). Bırakın hareketli, çevik bir keskin nişancı olmak, her tarafı kuşatmak ve yakın ve orta menzildeki saldırı tüfeklerine ve av tüfeklerine karşı çıkmak bir yana, keskin nişancı olmak bile inanılmaz derecede zor olabilir.

Bir keskin nişancının yapması gerekenin tam tersini açıkladım ama Ladislav “GuardiaN” Kovács daha az umursamıyordu. Bir veya iki hızlı dürbün içeren bir keskin nişancı ile dört kişiyi çıkardı ve ardından son kişiyi bir Desert Eagle ile öldürdü. İnanılmaz bir şekilde, o son Desert Eagle vuruşu, beşten en uzak olanı olabilirdi. Bu tür anlar, CS:GO Majors'ın amacıdır.

coldzera vs Liquid

Bir AWP ile öldürmenin ne kadar zor olabileceğini zaten biliyoruz. Pekâlâ, şimdi ateş ederken zıplamayı deneyin. Tabii ki, bunu yaparken kimseyi ortadan kaldırmazsanız, zıplamak ve ateş etmek gerçekten zordur. Eğlenceli değil mi? Evet, ama aynı zamanda olan da tam olarak buydu. Marcelo “coldzera” David'in takımı Luminosity 9-15 gerideydi. Clutch zamanı; Eğer elenirseniz, harita o anda ve orada biter. Adrenalin yüksek. Coldzera ne yapması gerektiğini biliyordu, ancak ihtimaller onun aleyhine ağır bir şekilde yığılmıştı.

Başını kaldıran ilk düşman anında vuruldu. Ardından neredeyse hemen atladı, dürbünü bile kullanmadan atışını düzenledi ve tetiği çekti. Dürbün yok, bir mermi, bir zıplama, iki ölüm. Coldzera daha sonra bir performansın saf bir ustalık sınıfını tamamlamak için karşı takımın başka bir üyesini öldürmeye başladı.

shox vs Selfless

Çevrimiçi rekabete dayalı bir nişancı oyununda kendinizi bulabileceğiniz olası en kötü durumlardan biri, düşman ekibi tarafından kutuya kapatılmaktır. Kavramalarının sanal boğazınızda sıkıştığını hissettiğinizde, o zaman paniklemeye başlarsınız. Hedef işaretleriniz kontrolsüz bir şekilde etrafta uçuşmaya başlar, nereye döneceğinizi bilemezsiniz, bu yüzden tamamen dönmeyi bırakmazsınız ve yönünüzü ve güveninizi kaybedersiniz. Yoksa bu sadece ben miyim? Durum ne olursa olsun, profesyoneller biz ölümlülerin yaptığı gibi çalışmıyor.

Richard “shox” Papillon, kendisini birçok giriş noktasıyla çevrili dar bir alanda buldu. Beş düşman ekip üyesinin tümü, bir leş üzerindeki akbabalar gibi etrafta dönmeye başladı. Gerçek akbabanın kendisinin shox olduğu ortaya çıktı. Her şeye rağmen, ki konu en iyi CS:GO Major anları olduğunda biraz gündemde olan bir konu, beşini de alt etmeyi başardı. İhtiyacı olan tek şey tabancasıydı ve rakiplerinin hiç şansı yoktu. Takdir etmek için kendi gözlerinizle görmeniz gereken “fotoğraflar/videolar ya da olmadı” örneklerinden biridir.

dupreeh vs. FaZe Clan

Bu tür oyunlarda, özellikle profesyonellerin oynadığı üst seviyelerde vesikalık vuruşlar çok önemlidir. Genellikle bir düşmanı öldürmenin en hızlı yoludur, ancak aynı zamanda çekilmesi en zor olanlardır. Hit kutusu oldukça küçüktür, rakip oyuncular sizi öldürmeye çalışırken sürekli hareket eder ve zıplar ve üstesinden gelinmesi gereken çevresel zorluklar vardır. Bazen Everest Dağı'nın zirvesine çıplak ayakla çıkmak, kafadan bir vuruş yapmaktan daha kolay görünse de, bu zahmete değer.

Peter “dupreeh” Rasmussen, vesikalık fotoğraf çekerken nasıl tutarlı olunacağını öğrenme sıkıntısı yaşayan insanlardan biri. Desert Eagle'ı kullanarak beş düşmanı tek başına devirdi ve tüm CS:GO oyuncularının peşinden koştuğu bu anlaşılması zor Ace'i iddia etti. “Tamam artık bu kadar yeter, devam etmesi mümkün değil” dediğiniz dizilerden biriydi. Spoiler uyarısı, devam ediyor; cesetler birbiri ardına düştü. Sonuç olarak, bir ton beceri sergileyen inanılmaz bir andı.

Counter Strike, yirmi yılı aşkın bir süredir güçlü bir şekilde ilerliyor. Orijinal oyunun çıkışı çok eski 2000 yılındaydı. Öte yandan Counter-Strike: Global Offensive 2012'den beri çalışıyor ve CS:GO Major hala en büyük turnuvalardan biri. espor takvimi. Geriye kalan tek şey, bu listeye uyan başka bir senaryo karşısında şok olmak için bir sonraki olayı beklemek!

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fatih Sal
Fatih Salgamerpazar
İlgini çekebilecek diğer içerikler