gamerpazar-sell-banner
En İyi Mobil Oyunlar 2022
Mobil OyunlarOyun Haberleri

En İyi Mobil Oyunlar 2022

En İyi Mobil Oyunlar

1. Apex Legends Mobile

Apex Legends Mobile 2022'de çıktı ve hızla yere çakıldı. Fortnite ve PUBG New State ile aynı türde bir battle royale nişancı oyunudur. Bununla birlikte, bazı mükemmel kontroller, birkaç farklı oyun modu ve daha ilginç yeteneklerle nispeten parlak çıktı. Temel battle royale modunda 20 takımda 60 oyuncu bulunur. Takım ölüm maçı ve dereceli rekabet faktörünün dışında etkinliklerle birlikte de gelen birçok etkinlik var. Oynadıkça yeni efsanelerin kilidini açarsınız ve her efsanenin kendi yetenekleri vardır. Yeni, bu yüzden biraz hafif, ancak ilk ayında on milyondan fazla indirildi ve dürüst olmak gerekirse, aynı türdeki birçok oyundan çok daha iyi özelliklere sahip. gamerpazar olarak Apex Legends Mobile'ı battle royale severlere öneriyoruz.

Apex Legends Mobile

2. Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile, 2019'daki en iyi Android oyunu seçimlerinden biri oldu. Bir oyun eklemeden önce genellikle bir süre bekleriz, ancak Call of Duty: Mobile o kadar yoğun bir şekilde popüler ve o kadar yüksek bir reyting aldı ki, her zamankinden daha hızlı eklendi. Oyunda hem normal bir FPS çevrimiçi PvP modu hem de 100 oyunculu bir savaş modu var. Bu, onu PUBG Mobile gibi battle royale'in yanı sıra Critical Ops veya Modern Combat gibi normal FPS PvP'nin olduğu nadir bir kategoriye sokar. Yapacak şaşırtıcı miktarda şey var ve oyun mekaniği sağlam ve pürüzsüz. Oynaması ücretsiz bir oyundur, ancak oyun içi satın alımların çoğu kozmetik öğelerdir. Yine de aldığınız ögeler oyununuzun performansını etkilememektedir.

Call of Duty: Mobile

3. Genshin Impact

Genshin Impact, gacha mekaniklerine sahip bir aksiyon RPG oyunudur. Oyun aynı zamanda 2020'nin en iyi oyunu seçimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Piyasaya sürüldüğünde etkileyici görselleri ve mükemmel oynanışıyla büyük beğeni topladı. Biraz Zelda: Breath of the Wild gibi görünüyor ve hareket ediyor, ancak kimse gerçekten umursamıyor gibi görünüyor. Oyunun bir parti sistemi var ve diğer gachalara benzer bir gacha sistemi aracılığıyla yeni karakterler çağırıyorsunuz. Bununla birlikte, görsel öğeler, oyun mekaniği ve tamamen açık dünya (bir planörle tamamlandı), oyunu türdeki çoğundan çok daha az kısıtlayıcı hissettiriyor.

Genshin Impact

4. GRID Autosport

GRID Autosport 2019'da piyasaya sürüldü ve hemen Android için en iyi yarış oyunlarından biri haline geldi. Uygulama içi satın alma veya reklam içermeyen birinci sınıf bir oyundur, bu alanda nadirdir. Oyun ayrıca mükemmel grafiklere, mükemmel kontrollere, donanım denetleyici desteğine, oynanacak tonlarca içeriğe, kilidi açılacak tonlarca arabaya ve çeşitli yarış stillerine sahiptir.

GRID Autosport

5. League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift, 5'e 5 MOBA oyunudur. Mobilde eskiden bunlardan bir ton vardı, ancak son birkaç yılda birçoğu düştü. League of Legends: Wild Rift tartışmasız şu anda grubun en iyisi. Maçlar yaklaşık 15-20 dakika sürüyor ve bu bir mobil MOBA için biraz uzun. Ancak oyun eğlenceli, kazançları satın alamazsınız ve geliştiriciler bunun dengeli kalmasını sağlamaya kararlı görünüyor.

Mükemmel değil. Sıradan oyunlar bazen sinir bozucu olabilen dengesiz takımlara sahiptir. Ancak bu konuda yapılabilecek pek bir şey yok. Bu, birkaç yıldır hiçbir şeyin tutarlı olmadığı bir türde çok sağlam bir MOBA. gamerpazar olarak Wild Rift'i moba severlere şiddetle tavsiye ediyoruz.

 League of Legends: Wild Rift

6. Legends of Runeterra

Legends of Runeterra, bu listedeki en yeni Android oyunlarından biridir. Hearthstone gibi oyunlara benzer bir çevrimiçi savaşçı. Oyuncular kartları ve kahramanları toplar, ardından bu kartlardan ve kahramanlardan desteler oluşturur. Daha sonra çevrimiçi olarak rakiplerle savaşırsınız. Oyun, olabildiğince rastgeleliği ortadan kaldırır ve genel olarak iyi bir oyun deneyimine yol açar. Oyunda 24 şampiyon, bir sürü kart var ve arkadaşlarınızı da sizinle birlikte düelloya davet edebilirsiniz. Hearthstone bu listeyi uzun süredir kullanıyor, ancak bu alanda yeni bir şampiyonun zamanı geldi. Riot Games bu şampiyonun yaratıcısıdır.

 Legends of Runeterra

7. Levelhead

Levelhead, Crashlands'ın aynı geliştiricisi olan Butterscotch Shenanigans'ın yeni bir platform oyunudur. Crashlands iki veya üç yıldır bu listedeydi ve Levelhead'in de bir süre burada olmasını bekliyoruz. Bu, 90 seviyeli şaşırtıcı derecede tatmin edici kontrollere ve mükemmel mizaha sahip bir platform oyunudur. Ancak bu, gerçekten mükemmel özel seviye bina sistemiyle kendisini diğerlerinden ayırıyor. Oyuncular seviyeler oluşturabilir ve bunları oyuna yükleyebilir. Diğer oyuncular onları indirir ve en popülerleri oyunun prestijli kasasına düşer.

Artı, oyunun hızlı koşma özellikleri vardır ve her seviye kendi skor tablosuyla (hatta özel olanlar) gelir. Son olarak, oyun bulut tasarruflu platformlar arasındadır. Bir mobil platform oyununun tüm temellerini kapsar. Levelhead oyununu Google Play Pass ile ücretsiz elde edebilirsiniz.

Levelhead

8. Minecraft

Minecraft, her yaştan insan için tüm dünyada popüler bir oyundur. Hiç oynamamış olanlar için, Minecraft sizi madencilik yaptığınız, inşa ettiğiniz, kötü adamları dövdüğünüz ve ne isterseniz onu yaptığınız dev bir dünyaya götürüyor. Size sınırsız her şeyi veren yaratıcı bir modun yanı sıra kendi kaynaklarınızı ve yiyeceklerinizi çıkarmanız gereken bir hayatta kalma moduyla başbaşa bırakır. Sık güncellemeler, tonlarca yeni içerik ve olasılık eklenmiştir.

Oyun, PC ve konsol muadilleriyle hemen hemen aynı seviyede. Aslında, çok oyunculu sunucularda, bu platformlardaki kişilerle oynayabilirsiniz. Uygulama içi satın almalar var, ancak bunlar yalnızca dış görünüm paketleri gibi özelleştirmeler içindir. Bu sadece Android'deki en iyi sanal alan oyunu değil, aynı zamanda en iyi hayatta kalma oyunlarından biridir.

Minecraft

9. Pokemon Go

Pokemon GO, Temmuz 2016'da mobil oyun sahnesinde patladı ve hemen şimdiye kadarki en iyi Android oyunları arasında yer aldı. Bu, gerçek dünyada dolaştığınız, Pokemon yakaladığınız, küçük yan görevleri tamamladığınız, Spor Salonları için diğer eğitmenlerle savaştığınız ve öğeleri yeniden stoklamak için Pokestop'ları vurduğunuz Ingress'e benzer bir artırılmış gerçeklik oyunudur. Dünyanın en popüler mobil oyunu olarak kitaplardaki neredeyse tüm rekorları kırdı. Birçoğu oyunun öldüğünü düşünüyor, ancak son birkaç yıldır aktif oyuncu tabanını koruyor ve daha popüler hale geliyor gibi görünüyor.

Pokemon Go

10. Stardew Valley

Stardew Valley, 2019'un en iyi premium oyunlarından biri ve genel olarak en iyi oyunlardan biri. Bazı RPG öğeleri içeren bir çiftçilik simülatörü. Bakımsız bir çiftlikle başlıyorsunuz ve onu eski görkemine kavuşturmak için yeniden inşa etmeniz gerekiyor. Oyuncular balık yakalar, mahsul yetiştirir, hayvan yetiştirir ve çeşitli kasaba halkıyla etkileşime girer. Hatta evlenebilir ve bir aile sahibi olabilirsiniz.

Retro grafikler işleri basitleştirmeye yardımcı olur, ancak oyunda onlarca saatlik içerik vardır. Ayrıca, kontroller basittir ve oyun içi etkileşimlerin çoğu çekici ve eğlencelidir. Tamamen gerçekçi olmasa bile mobil cihazlardaki en iyi çiftçilik simülasyonudur. Ayrıca Google Play Pass'e abone olursanız ücretsizdir.

Stardew Valley

11. The Room series

The Room, dört yapboz oyunundan oluşan bir seridir. Bulmaca türünü mobil cihazlarda gerçekten iyi yapan ilk seriydi. The Room serisinin en yeni oyunu, öncekiler kadar büyük bir hit oldu ve en iyi Android oyunları arasında yer almaya devam ediyor. The Room, bir dizi kaçış bulmaca oyunudur. Her odada bir sürü gizemli nesne var. Amacınız bulmacaları çözmek ve dışarı çıkmak. Oyuncular, oyunu kazanana kadar daha da benzersiz nesneler bulmak ve bulmacalarını çözmek için odadan odaya ilerlerler.

Sonuncusu The Room: Old Sins, buluta kaydetme, Google Play Oyunlar başarıları ve hatta küçük bir keşif öğesi içerir. Bu, onu ilk üç oyunun saf bulmaca deneyiminden ayırıyor. Bunların hiçbirinde yanlış gidemezsin.

The Room series

 

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler