gamerpazar-sell-banner
En İyi Ücretsiz Hikayeli Oyunlar
Hikayeli OyunlarOyun HaberleriÖneriler

En İyi Ücretsiz Hikayeli Oyunlar

Bir şey ücretsiz veya ucuz olduğu için kalitesiz olduğuna dair bir damga var. Ancak, bağımsız geliştiriciler tarafından yapılan bazı oyunlar genellikle en iyi oynanışa ve iyi düşünülmüş bir hikayeye sahip olduğundan, bu doğru olmaktan çok uzaktır. Bir oyunun AAA JRPG olmaması, harika bir anlatıya sahip olamayacağı anlamına gelmez, en temel platform oyuncuları bile buna sahip olabilir. Seçilen bu oyunların tümü ücretsizdir.

Uzunluk, tür ve oynanış açısından farklılık gösterirler ancak hepsinin kendine has bir kalitesi vardır. Ücretsiz oyunlar, normal tekerlekli evinizden biraz farklı veya daha rahat bir şeyler denemek istediğinizde de iyi bir seçimdir. İşte ilginç hikayelere sahip en iyi ücretsiz oyunlar.

Star Wars The Old Republic

star-wars-the-old-republic

Star Wars serisinin hayranıysanız ve The Old Republic'i daha önce hiç denemediyseniz, bunu hemen düzeltin. Farklı sınıflarda bir karakter oluşturabileceğiniz ve her birinin takip etmeniz için kendi hikayesinin olduğu bir MMORPG.

Cumhuriyet veya İmparatorluk olmak üzere iki şemsiyenin altına düşüyorlar, bu yüzden burada özelleştirme için birçok seçenek var. Haritada keşfedilecek birçok gezegen ve keşfedilecek hikayeler var, hepsi Star Wars evreninde geçiyor. Oyun uzun süredir devam ediyor, bu yüzden sizi eğlendirecek pek çok içerik var.

Grimm's Hollow

dinner-with-an-owl

Bir RPG oyununun tarzından hoşlanıyorsanız ancak çok uzun bir şey istemiyorsanız, Grimm's Hollow mükemmel bir seçimdir. Karakterler çok iyi yazılmış, iyi bir film müziği ve gerçekten güzel bir renk paleti var.

Hayatını kaybeden ancak öbür dünyaya geçemeyen Lavender'ın hikayesini izliyorsunuz. Bunun yerine, bir orakçı olduğu Hollow adlı bir yerde biter. Küçük kardeşi Timmy'nin de Hollow'da bir yerde olduğunu öğrenir ve onu bulmak için bir arayışa girer. Oyunun öbür dünya hakkındaki bilgisini görmek gerçekten ilginç ve hepsi harika hikayeye katkıda bulunan noktalarda gerçekten derin. Undertale tarzı hikayeleri seviyorsanız bunu bir deneyin.

Genshin Impact

genshin-impact

Mihoyo'nun açık dünya oynaması ücretsiz gacha oyunu sizi ikiz kardeşinize ne olduğunu bulmak için bir arayışa çıkmanız gereken Teyvat diyarına götürüyor. Bu macerada size eşlik eden arkadaşınız Paimon. Dünyayı keşfederken ve oyunun planına katılırken hem gacha hem de hikaye tamamlama yoluyla diğer maceracıları işe alın.

Her karakterin, hikayeye derin bir bileşen ekleyen kendi yüksek fantezi bilgisi vardır. Oyuna sık sık eklenen ve genellikle ana hikaye yayınını genişleten güncellemeler ve yeni içerik vardır. Ücretsiz etkinliklerine de katılabilirsiniz. Muhteşem grafiklere sahip bir açık dünya RPG'sinden hoşlanıyorsanız, Genshin en uygun seçimdir.

Dinner With An Owl

dinner-with-an-owl-game

Misafirlerinin gitmesine izin vermeyen, akşam yemeğini seven bir baykuş yaratığının evine gittiğiniz bir hikayeyi oynayın. İlk başta, olay örgüsünde her şey bariz gibi görünse de, asla göremeyeceğiniz garip dönüşler ve dönüşler var. Neyse ki, korku oyunlarından kolayca rahatsız olanlar için oyun çok korkutucu değil, sadece çok ürkütücü ve tuhaf. Stream mağazasından indirebilirsiniz.

Dragalia Lost

dragalia-lost-game

Bu oynaması ücretsiz mobil gacha oyunu, Alberia'daki evinde rahat bir kraliyet hayatı yaşayan Prens Euden'in hikayesini takip ediyor. Olayların hızlı bir şekilde bükülmesiyle, Euden aniden bir zamanlar sahip olduğu hayattan atılır ve kendisine çok sadık olan birkaç kişi dışında herkes tarafından Hain Prens olarak etiketlenir. Eski evinde sürmekte olan vebayı kovmak ve yepyeni bir bağımsız krallık inşa etmek için maceralarının hikayesini takip edin.

Sürmekte olan entrikasıyla Dragalia Lost'ta çarpıklıklar, dönüşler ve skandal kol geziyor. Sadece takip edilecek ana hikaye değil, aynı zamanda birçok yan hikaye olayı ve çağırdığınız karakterler için yazılmış ara bölümler de var. Gacha'da kullanmak için isteğe bağlı mikro dönüşümler vardır, ancak ana hikayesi ve yan etkinlikleri ücretsiz olduğu için oyunu oynamak hiç gerekli değildir.

Final Fantasy 14

final-fantasy-14

Final Fantasy serisine girmek istediyseniz ancak nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, FF14 başlamak için mükemmel bir oyundur. MMO stili, tonlarca çeşitlilik sunarken, önceki oyunlarla bile bağlantılı harika bir hikaye sunmaya devam ediyor.

Temel oyun, Heavensward genişletmesiyle birlikte artık ücretsiz. Bazıları onu Guild Wars 2 ve hatta Genshin Impact ile karşılaştırsa da, FF14 MMO sahnesinde kendine özgü, silinmez bir iz bıraktı. Ayrıca devasa sarı kuşlara biniyorsunuz.

Warframe

warframe

Warframe, bir çiftçilik simülasyonu, hikaye, açık dünya ve nişancı unsurlarını birleştirir. Evreni keşfetmek için yolculuğa çıkan bir karakteri oynuyorsunuz. Tamamlanması gereken birçok görev var ve hikayenin çoğu kendi başınıza seçebileceğiniz bir hikaye.

Şimdi 8 yaşında olan bu oyun, sizi uzun süre eğlendirmek için bolca içeriğe sahip. Hikaye, yaşam hakkında hem sentetik hem de organik derin, felsefi sorular soruyor. Hepsinden iyisi, uzay ninja tipi bir karakter oluyorsunuz.

Diğer Oyun Haberleri İçin: CS:GO İçin En Kullanışlı Konsol Komutları - CS:GO Başlatma Seçenekleri 2022 - Valorant Bıçak Skinleri ve Fiyatları 2022

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Semih Aslan
Semih AslanSemih, yaklaşık 20 yıldır oyun dünyasını takip ediyor. Favorileri arasında NBA 2K, hikayeli oyunlar ve MMO türündeki oyunlar yer alıyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler