gamerpazar-sell-banner
Geforce Now Nedir ? Hangi oyunları içerisinde bulunduruyor ?
Geforce NowOyun Haberleri

Geforce Now Nedir ? Hangi oyunları içerisinde bulunduruyor ?

 

Geforce Now Nedir ?

Geforce Now Nedir ?

Biz oyuncular olarak oyun oynamayı en büyük hobimiz olarak görürüz. Günümüzde birçok türden oyun piyasaya sürülmekte. Bu oyunları oynamak için heyecanlanıyoruz. Onların dünyalarına kendimizi balıklama atmak istiyoruz. Ancak hem oyunların fiyatları hem de gerektirdiği sistem gereksinimleri elimizde olandan fazlasını gerektirebiliyor. Hal böyle olunca oyunları oynama hevesimiz yarıda kalıyor.

Tam olarak bu noktada Nvidia Geforce Now sistemi devreye giriyor. Sistemin istediğin oyunu ve oyunları kaldırmıyorsa veya oynamak istediğin oyuna sahipsen artık Geforce Now üyeliği alma vaktin gelmiş demektir.

Nedir Bu Geforce Now ?

Geforce Now desteklediği oyunları kendi bulut sistemi üzerinden internet bağlantısı aracılığı ile oynayabildiğiniz tamamen biz oyuncular için kurulan bir sistemdir. Bu sistemi kullanabilmek için, stabil bir internet bağlantısı ve Geforce Now üyeliği almanız ve oynamak istediğiniz oyuna sahip olmanız gerekmektedir. Geforce Now sisteminin ayrıca Türkiye sunucuları da bulunmakta. Bu sebeple internet bağlantınızı çok rahat bir şekilde bu sistem içerisinde kullanabileceksiniz.

Kütüphanesinde bulunan, sistemin desteklemiş olduğu yüzlerce oyunu rahatça ve hiç bir sistem gereksinimi duymadan, oynayabileceksiniz. Bu sisteme isterseniz ücretsiz de erişebiliyorsunuz ancak oynayabildiğiniz süre ve desteklediği oyun sayısı bakımından kısıtlı kalıyor. Hali hazırda sahip olduğunuz oyunları hiçbir indirme ihtiyacı olmadan rahatça Tıkla-Çalıştır ile oynayabiliyorsunuz.

Ayrıca Geforce Now sadece Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinde değil hatta sadece bilgisayarlar da değil çoğu cihazdan erişim sağlayabiliyorsunuz. Mac bilgisayarlarda, android telefonlarda ve apple'ın ürünlerinden de erişim sağlayıp oyunları oynayabiliyorsunuz.

Sistemi kullanabilmek için desteklemiş olduğu platformlarda oyunlara sahip olabilmeniz gerekmektedir.

Geforce Now Üyelik Sistemi

Şuanda Yaz Fırsatları ile birlikte 6 adet farklı üyelik paketi bulundurmakta. Bunların 3 tanesi Premium paketler olup sadece 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık olarak değişkenlik gösteriyor. Fiyatları aylık olarak değerlendirildiğinde gayet uygun fiyatlı oluyor.

Düşünün ki bilgisayarınız güncel oyunları istediğiniz gibi oynatmıyor, ancak internetiniz 16gbit ve stabil çalışıyor ise bu sayade premium üyelik ile sahip olduğunuz oyunları istediğiniz gibi oynayabileceksiniz.

Üyelik paketlerine bu linkten ulaşabilirsiniz GEFORCE NOW ÜYELİK SİSTEMİ

Geforce Now Üyelik Sistemi

Geforce Now Oyun Kütüphanesi

İçerisinde A'dan Z'ye yüzlerce oyunu destekleyen bu sistem biz oyunculara geniş bir oyun yelpazesi sunuyor. Gerçekten böyle devasa bir sistemde çoğu oyunu desteklediğini görmek ve onları rahatça oynayabileceğiniz sanal bir sisteme çok uygun fiyatlar ile erişmek gerçekten bizleri mutlu ediyor. Günümüz de tüm herşey bu kadar pahalıyken, en üst grafikli oyunları rahatça oynayabileceğiniz bir platform biz oyuncuları oldukça mutlu edecektir.

Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunları desteklediği platformlar üzerinden sahip olmanız gerekmektedir.

Geforce Now Game+ kütüphanesinin desteklediği popüler oyunlar ;
Apex Legends™ (Origin)Assassin’s Creed®: ValhallaBattlefield™ 1 Battlefield™ V Control Fortnite God of War™ League of LegendsTom Clancy's Rainbow Six® Siege The Witcher Wild Hunt ARK: Survival Evolved (Epic Games Store)Arma 3Cyberpunk 2077

Dead by Daylight

Dota 2®

For HonorFar CryMetro ExodusMount & Blade II: Bannerlord

STAR WARS Jedi: Fallen Order™

Assassin’s Creed® Odyssey Assassin’s Creed® Origins in’s Creed® Origins (Assassin’s Creed® Revelations )Assassin’s Creed® Rogue Assassin’s Creed®: Syndicate

Bunun gibi birçok desteklenen oyun mevcut. Tüm oyunları Geforce Now Oyun Kütüphanesine bakarak inceleyebilirsiniz.

Gün geçtikçe daha birçok oyun bu kütüphaneye eklenmekte ve biz oyuncuların gözünü dolduracak gelişmeler yapılmaktadır.

Eğer sizde bilgisayarım oynamak istediğim oyunları kaldırmıyor diyorsanız bu sistem tam size göre.

Oyunseverlerin her ihtiyacı için Gamerpazar sizlerle.

 

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Ertuğrul Öztürk
Ertuğrul ÖztürkOyun dünyasını ve ilgimi çeken her şeyi sıkıca takip etmeye çalışan, araştırmaktan ve keşfetmekten asla geri durmayan biriyim.
İlgini çekebilecek diğer içerikler