gamerpazar-sell-banner
League of Legends En İyi Mid Heroları
League of LegendsOyun Haberleri

League of Legends En İyi Mid Heroları

Suikastçılar veya büyücüler orta koridorda daha mı iyi? Mevcut metadaki en iyi üç orta koridor oyuncusuna bir göz atıyoruz.

Son yamada önemli bir orta koridor değişikliği olmadı. Ancak orman, destek ve üst koridordaki güncellemeler orta koridorda herhangi bir fark yaratacak mı? Şimdi en iyi orta koridor oyuncularını gözden geçirelim!

Bu LoL seviye listesinde, size her koridor için en iyi şampiyonları göstereceğiz. Özellikle kazanma oranına ve taşıma potansiyeline odaklanıyoruz çünkü herhangi bir oyunda takım arkadaşlarınızı sık sık taşımak zorunda kalıyorsunuz. Bugün orta koridora bakacağız.

En İyi Orta Koridor Oyuncuları Kimler?

3. Anivya

Anivia

Anivia, oyunun hızını kontrol etme konusunda delicesine iyi bir şampiyon. Şeritte ve çiftlikte kalabiliyor. Yüksek hasar taşıyıcısı olmak yerine, oyunlara başlayacak olan sizsiniz.

Oynaması en eğlenceli ve heyecan verici olmayan güvenli bir seçimdir, ancak canlanmanızla güvende kalabilir ve buz sayesinde takımdan tek bir hedefi keserek etkileşim potansiyelini artırabilirsiniz. duvar. Cidden, Anivia 12.6 Yaması için harika ve sağlam bir seçim.

2. Veigar

Veigar

Veigar oyun başındaki en iyi şampiyon değil, ancak oyundaki herkesten daha iyi ölçeklendiğinde bunun bir önemi var mı? Elbette, oyun sonlarında ölçeklenen canavarlar söz konusu olduğunda yalnızca Kayle ve Kassadin düşünülebilir, ancak küçük Yordle'ı unutmayın.

Q'su ile sürekli olarak yetenek gücü kazanabiliyor ve kafesi, tüm League of Legends'taki en iyi kalabalık kontrol yeteneklerinden biri. Cidden, 12.6 Yaması'ndaki bu şampiyonu kaçırmayın.

1. Ahri

Ahri

Ahri, Yama 12.3'teki mini reworkten bu yana gerçekten inanılmazdı. Bu yamada bile hakimiyeti değişmeyecek. Orta şeridi bish yapmaya devam edecek.

Rework sayesinde, hasar vermek için çekiciliğine o kadar bağımlı değil. Nihai kısmen sıfırlaması, sürekli olarak bekleme süresi bitmiş gibi hissettirdiği anlamına geliyor. Bu değişiklikler sayesinde, kendisi için orta koridor kademe listesinde en üst sıraya çıkmayı başardı.

League of Legends Orta Koridor Seviye Listesi

Lol Orta Koridor

 

LoL 12.6 Yaması'nın S-Kademesini incelediğimize göre, diğer favori şampiyonlarınızdan bazılarının nerede olduğuna bakmamızın zamanı geldi. Bu seçimlerden hangisi ana?

A-Tier hala son derece iyi kabul ediliyor. Bunlar, kolayca seçebileceğiniz ve yine de oyun kazanabileceğiniz şampiyonlardır. S-Tier yasaklandığında seçmek isteyeceğiniz kişiler onlar. Dolayısıyla, tek başına sıraya tırmanmak istiyorsanız, o zaman bunlar, bu yamayı almak isteyeceğiniz bazı seçimlerdir.

Lux, özellikle alt elolarda popülerdir. Rakipleriniz tuzaktan nasıl kurtulacaklarını bilemeyecekler ve eğer pratik yaparsanız o beceri atışlarını uykunuzda yapacaksınız. Nihai yönünü doğru yöne çevirdiğinden emin ol, tamam mı?

B Seviye Orta Koridorlarımız Kimler?

B Seviyesi, iyi olan ancak A veya S Seviyesi kadar güçlü olmayacak şampiyonlardan oluşur - açıkçası. Bunlar, belirli eşleşmelerde seçebileceğiniz seçimlerdir, ancak şampiyonları seçmeden önce ustalaştığınızdan emin olmanızı öneririz.

Bu, aynı şampiyonların tekrar tekrar ortaya çıktığını gördüğümüz aşamadır. Katarina ve Zed her zaman solo kuyrukta yer aldı ve metadaki en popüler suikastçılardan bazıları. Tabii ki, Yasuo veya Yone gibi şampiyonlar olmadan tekli sıra tamamlanmaz ve erken düştüğünüzde bile harikadırlar.

F Seviyesi Orta Koridorlarımız Kimler?

Bunlar, bu yamayı unutmanızı önerdiğimiz seçimlerdir. Ya kazanma oranları berbat ya da yamada sinirlendiler. Bu yüzden, ne pahasına olursa olsun bu şampiyonları seçmekten kaçının... LP'nizi gerçekten önemsemiyorsanız ve sadece ana şampiyonunuzu oynamak istemiyorsanız.

%54 kazanma oranına sahipken ve Kai'Sa'nın %10 üzerindeyken ASol neden burada? Pekala, şu korkunç seçim oranına bakın. Tabii ki, yüksek bir kazanma oranına sahip olacak, çünkü aynı 10 kişi her gün bu şampiyonu oynuyor - ve onunla birlikte olan insanları alkışlıyoruz.

LoL Yama 12.6'daki sürdürülebilirlik değişikliklerinin meta üzerinde bir etkisi olacağını düşünüyor musunuz? Yone ve Yasuo gibi Immortal Shieldbow'u yapan şampiyonlar için bazı şeylerin değişeceğini düşünüyoruz, ancak bu çok büyük bir sorun olmayacak.

Diğer Oyun Haberleri İçin: CS:GO İçin En Kullanışlı Konsol Komutları - CS:GO Başlatma Seçenekleri 2022 - Valorant Bıçak Skinleri ve Fiyatları 2022

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Buse Yaşar
Buse Yaşargamerpazar
İlgini çekebilecek diğer içerikler