gamerpazar-sell-banner
Nvidia'nın RTX Işın İzlemesini Destekleyen Tüm Oyunlar
Oyun HaberleriNvidia

Nvidia'nın RTX Işın İzlemesini Destekleyen Tüm Oyunlar

Nvidia RTX 30 serisi veya 20 serisi grafik kartı ile RTX ışın izlemeden yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte, yalnızca belirli oyunlar bu özelliği destekler, bu nedenle grafik kartınızı gösterebilmeniz için RTX ışın izlemeyi destekleyen mevcut ve gelecek tüm oyunları topladık.

Işın izleme, aydınlatma ve gölge haritaları kullanmak yerine, GPU'nun her bir ışık ışınını izlemesini sağlar. Bu, her foton çevreyle tıpkı gerçek ışığın yapacağı gibi etkileşime girdiğinden, daha doğru yansımalar ve gölgeler oluşturur. PlayStation 5 ve Xbox Series X'in  Piyasaya sürülmesi ve daha güçlü PC donanımıyla birlikte ışın izlemeyi destekleyen oyunların sayısı artmaya devam ediyor.

Bazı bölgelerde de bölünüyor. AMD artık 6000 serisi kartlarıyla ışın izlemeyi destekliyor . AMD kartlarında ışın izlemeyi destekleyen ancak Nvidia kartlarında olmayan Godfall  gibi oyunlar , gelecekte üreticiye özel ışın izleme özelliklerinin olabileceğini gösteriyor. Bazı oyunlar , NBA 2K21  gibi PC'de değil , konsollarda ışın izlemeyi destekler.

Işın izlemeyi desteklemeyen ve dahil etmediğimiz bazı RTX oyunları da var. Outriders, Call of Duty: Warzone ve Edge of Eternity gibi oyunlar, Nvidia'nın derin öğrenme (DLSS) içerir, ancak ışın izlemeli aydınlatmayı içermez.

Amid Evil

amid evil

90'lı yıllardan beri Heretic ve Hexen'in manevi halefi olarak kabul edilen Amid Evil , oyuncuları yalnızca Şampiyon olarak bilinen eski bir kafir olarak retro ama modern bir karanlık fantezi dünyasına atıyor. Görevi: Kutsal bir savaş baltası ve diğer sihirli silahlar kullanarak kutsaltoprakları temizlemek. Yeni Blood Interactive, Aralık ayında beta olarak ışın izleme desteği ekledi, ancak geliştirici, bu özelliğin devam eden bir uygulama olduğu için hala geri bildirim ve performans bilgisi istiyor.

The Ascent

The Ascent

Neon Giant'ın yukarıdan aşağıya siberpunk shoot'em up'ı RTX ışın izleme ile başlatıldı. 

The Ascent, sizi The Ascent Group mega şirketi tarafından kontrol edilen Veles'in fütürist distopik dünyasına atıyor. Grup gizemli bir şekilde çöktükten sonra Veles çılgına döner ve senin işin rakip gruplarla savaşırken çöküşün ardındaki gizemi ortaya çıkarmaktır.

Battlefield V

Battlefield V

Muhtemelen yeni ışın izleme teknolojisini benimseyen en köklü seri olan Battlefield V, 2018'deGamescom'da Nvidia'nın yeni kartlarının yanı sıra araba kapılarından gözbebeklerine kadar her şeydeki patlamaların yansımalarıyla sergilendi. 11 Ekim 2018'de geldi ve o zamandan beri defalarca ışın izlemenin fiili demosu olarak kullanıldı. Oyunun ışın izleme yeteneklerini test ettik ve etkili olduğunu gördük, ancak daha fazla optimizasyonla bile biraz performans canavarı.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War

Black Ops'un doğrudan devamı olan Black Ops Cold War, 1980'lerin başında Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki soğukluk sırasında CIA görevlisi Russel Adler'e odaklanıyor. Perseus adında bir Sovyet casusunu arayan bir SAD/SOG ekibine liderlik ediyor.

Oyuncular Bell rolünü üstlenir ve Doğu Berlin, Moskova, Vietnam, Türkiye ve daha fazlası dahil olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerine seyahat eder. Çok oyunculu bileşen, Warzone'un yeni bir sürümünü ve 40 oyunculu bir Fireteam modunu içerir.

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare

Son derece popüler Call of Duty serisinin bir sonraki yinelemesi, serinin gerçek zamanlı ışın izleme özelliğine sahip ilkidir. Hızlı tempolu nişancı muadili Battlefield V'in ayak izlerini takip eden CoD: MW, gölgeler için gerçek zamanlı aydınlatma getirerek daha gerçekçi ve inandırıcıbir oyun dünyası üretiyor. 25 Ekim 2019'da eleştiriler almaya başladı.

Control

Control

Kontrol , ışın izlemeli veya ışın izlemesiz çarpıcı bir oyun olurdu, ancak aydınlatması ve yansımaları, akıldan çıkmayacak şekilde başka bir dünyaya benziyor. Üçüncü şahıs aksiyon-macera başlığı, yalnızca PC'ye yönelik birçok grafik iyileştirmeye de sahiptir.

Control daha önce piyasaya sürülmeden önce bir dizi ışın izlemenin güzel ışık efektleri için bir vitrin olarak kullanılıyordu ve şimdi hem eleştirmenler hem de oyuncular arasında popüler olduğunu kanıtlıyor. Sadece güzel aydınlatması için değil, kesinlikle yardımcı oluyor.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

CD Projekt tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, Night City adlı bir megalopoliste geçen bir açık dünya, aksiyon-macera oyunudur. Şehir, suçla, güce susamış şirket liderleriyle ve "değiştirilmiş" insanlarla dolu, başlı başına bir dünyadır. Basitçe V adlı paralı asker kanunkaçağı olarak, oyuncular ölümsüzlük kazandıracak nadir bir implant bulmak için implantlara, yükseltilebilir silahlara ve bilgisayar korsanlığı becerilerine güvenmek zorundadır. Hikaye, oyuncunun eylemlerine ve diyalog seçeneklerine göre değişir.

Deliver Us the Moon

Deliver Us the Moon

Deliver Us the Moon , oyuncuların insanlığı ölmekte olan bir Dünya'dan kurtarmak için uzay istasyonlarında ve ay karakollarında dolaştıkları bir bilimkurgu gerilim filmidir. Gölgelere ve yansımalara yalnızca hafif bir ışın izlemeli efektler uygular, ancak özellikle donanım üzerinde vergilendirme yapmaz. Işın izlemenin güzelleştirici etkileriyle yeni tanışanlar veya eski GTXgrafik kartlarına sahip olanlar için harika bir başlangıç ​​noktası olabilir.

Doom Eternal

Doom Eternal

Doom Eternal , yeniden başlatılan Doom serisinin en son girişidir ve yeni bir merkez tabanlı kampanya (ve Mario tarzı platform oluşturma) ile birlikte 2016 taksitine göre birçok iyileştirme ve geliştirme içerir. Oyun şu anda mevcuttur, ancak ışın izleme, oyun başlatıldıktan birkaçay sonra geldi.

Şimdi, DLSS ile eşleştirilmiş ışın izleme özelliği mevcuttur, böylece kare hızınızı çok fazla zorlamadan bu şık yansımaları oluşturabilirsiniz yani, bir Nvidia grafik kartınız varsa.

Dirt 5

Dirt 5

Muhtemelen en ezici ışın izleme uygulamalarından biri olan 

Dirt 5, ışın izlemeli gölgeleri teknik olarak destekler. Yine de onları fark etmekte zorlanacaksınız. Oyundaki yansımalar ve gölgeler zaten harika, bu nedenle ışın izleme görünümü desteklemek için çok az şey yapıyor. Yine de, GPU'nuzu biraz zorlamak istiyorsanız kullanılabilir.

Fortnite

Fortnite

Fortnite'ın tanıtıma ihtiyacı yok. Gezegendeki en çok oynanan oyunlardan biridir. Ancak Epic'in oynaması ücretsiz nişancı oyunu Eylül 2020'de ışın izleme, Nvidia DLSS, Nvidia Reflex ve özel bir RTX haritası ekleyen bir güncelleme aldı. Nvidia, ışın izlemenin yansımalar, aydınlatma vebenzerlerinde yarattığı farkı gösteren ayrı bir makalede kaydırıcı örnekleri sağlar. Oyun hala gerçekçi görünmüyor - öyle olması gerekmiyor - ama şimdi bu eğlenceli, çizgi film dünyası çok daha güzel ve daha sürükleyici. Bir CGI filminde arkadaş çekmek gibi!

Ghostrunner

ghostrunner

Burst adı verilen küresel bir felaketten sonra, insanlığın kalıntıları artık "şiddet, yoksulluk ve kaos" tarafından harap edilen dev bir gökdelen olan Dharma Tower'da yaşıyor. Oyuncular , yeniden uyanmış bir süper asker olan Ghostrunner Jack rolünü üstlenirler . Keymaster'ı yenmek ve bir zamanlar Dharma Kulesi'ni barışçıl bir şekilde yöneten Mimar'ı kurtarmakiçin üst yapıya çıkmakla görevlendirilir.

Bu birinci şahıs slasher, Duke Nukem'den sorumlu stüdyo olan 3D Realms tarafından ortaklaşa üretildi.

Justice Online

Justice Online

Justice Online, Çin merkezli NetEase'in dövüş sanatları yeteneğine sahip bir WoW katili girişimidir. Batı'da en fazla ilgiyi görmeyebilir, ancak zaten güzel olan oyun, bir doz ışın izlemeli aydınlatma ile daha da iyi görünmelidir. Işın izleme desteğinin nasıl göründüğüne dair birdemoyu Nvidia'nın web sitesinden indirebilirsiniz.

JX3

JX3

JX3, 2009'daki orijinal JX3'ün HD versiyonudur. Çin'den çıkmış başka bir dövüş sanatları temalı MMO'dur ve burada Batı'da çok büyük bir oyuncu tabanı oluşturması pek mümkün olmasa da, hala yeniyi ilk benimseyenlerden biri. ışın izleme teknolojisi.

Lego Builder’s Journey

lego builder journey

Lego Builder's Journey  , daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen bir Lego oyunudur. Metinle değil ikonik tuğlalarla içten bir hikaye anlatan bir dizi küçük, kasvetli bulmaca. RTX ışın izleme ve DLSS'nin dahil edilmesi, yalnızca çok fazla kullanılmış Lego tuğlalarının kaba dokusunu ve tüm sahneyi saran doğru aydınlatmayı göstererek deneyimi geliştirir.

Oynaması zevkli basit bir bulmaca oyunudur. Ancak, ağızları açık bırakan görseller sizi kendine bağlayacak.

Mechwarrior 5: Mercenaries

Mechwarrior 5: Mercenaries

İkonik Mechwarrior serisinin bir sonraki girişi olan Mechwarrior 5: Mercenaries, gerçekçiyansımalar oluşturmak için ışın izlemeli aydınlatma için bol miktarda ham ve kazınmış metal içerir ve bu da onu teknolojinin erken uygulanmasının harika bir örneği haline getirir. Oyun 10 Aralık 2019'da geldi, ancak Nisan ayının başlarında Yama #04 yayınlanana kadar ışın izlemeyi etkinleştirmedi. Yama notlarına göre ışın izleme şu anda beta aşamasında.

The Medium

the medium

The Medium  bazı noktalarda biraz kopuk hissedebilse de, bunun mükemmel bir korku oyunuolduğu inkar edilemez. Ve özellikle ışın izleme açıkken inanılmaz görünüyor. Ruh dünyasına ulaşmayı gerektiren sırları ortaya çıkarmak için Niwa Hotel'e seyahat eden bir medyum olan Marianne olarak oynuyorsunuz. Aynı anda iki dünyayla hareket etmek ve etkileşim kurmak PC'nizi zorlayabilir, bu yüzden bunun için güçlü bir GPU isteyeceksiniz.

Metro Exodus (and The Two Colonels DLC)

metro exodus

Metro serisi her zaman yeni grafik teknolojisinin ön saflarında yer aldı ve Exodus da farklı değil. Şubat 2019'un ortalarında piyasaya sürülen oyun, şimdiye kadarki herhangi bir oyunun en kapsamlı ışın izleme desteğini sağladı. Nasıl uygulandığından tam olarak heyecan duymadık, ancak bazı sahneler, geleneksel fırınlanmış aydınlatma ile güzel, elle aydınlatılan yerlerden hiçbir şey göremediğiniz karanlık dağınıklıklara dönüşüyor.

DLSS'yi etkinleştirmek, karşılaştığımız bazı performans sorunlarını düzeltti, ancak sırayla oyunubulanıklaştırdı. DLSS ve ışın izlemeyi etkinleştirmeden Metro Exodus'un daha iyi göründüğüne dair bir argüman yapılabilir . Ancak, tüm aydınlatmayı sağlamak için ışın izlemeyi kullanan yeni Enhanced Edition  mükemmel görünüyor.

Minecraft

Minecraft

Herkes Minecraft'ı bilir ve muhtemelen oynamıştır . On yıldan fazla bir süredir piyasada ve hala dünyanın en popüler oyunlarından biri.

Ancak lo-fi grafikleri artık ışın izlemeli aydınlatma şeklinde büyük bir revizyon seçeneğine sahip. Minecraft RTX Beta , Windows 10 için şimdi mevcut. Xbox Insider Hub uygulamasını PC'nize yüklemeniz ve Windows 10 için Minecraft beta programına katılmanız yeterlidir.

Moonlight Blade

moonlight blade

Moonlight Blade , 2015 yılında MMORPG sahnesine çıktı. Antik Çin'in Kuzey Song Hanedanlığı'na dayanan bu, Gu Long tarafından yazılmış kurgudan esinlenen, oynaması ücretsiz bir fantezi dövüş sanatları MMORPG'sidir . Oyun artık ışın izlemeli küresel aydınlatma ve ortam kapatma efektleri içeriyor. Çin'de büyük bir hit ama şu anda ilk 2019 İngilizce çıkışını kaçırdıktan sonra görünürde bir Kuzey Amerika lansmanı yok.

Mortal Shell

Mortal Shell

Cold Symmetry tarafından geliştirilen Mortal Shell , ağırlıklı olarak kılıç dövüşüne odaklanan biraksiyon rol yapma oyunudur. Oyuncular, belirsizlikten kurtulmak için çaresiz olan Foundling rolünü üstlenirler. Yenilen rakipleri, adından da anlaşılacağı gibi, oyuncunun sahip olabileceği araçlar, ölümlü mermiler haline gelir. Oyuncular belirli bir sınıfta (diğer bir deyişle ölümlü kabuk) ne kadar uzun süre kalırsa, açabilecekleri yetenekler o kadar fazla olur. Işın izlemeli gölgeler için destek Kasım 2020'de geldi.

Observer: System Redux

observer system redux

Observer: System Redux  , Bloober Team'in 2017 psikolojik korku oyunu 

Observer'ın kesin versiyonudur . İçerik aynı olsa da,  

System Redux , sıfırdan yeniden oluşturulmuş görseller, ışın izleme desteği ve daha iyi optimizasyon ile çoğunlukla farklı bir oyundur. Oyun, insanların zihinlerini hacklemek ve en karanlık sırlarını açığa çıkarmak için kullanılan kurumsal bir araç olan Observer olarak oynadığınız 2084'te geçiyor.

Pumpkin Jack

pumpkin jack

Pumpkin Jack Capcom'un popüler Ghouls 'n Ghost serisini anımsatan efsanevi bir bölge olan Boredom Kingdom'da geçen aksiyon dövüşüyle ​​karıştırılmış bir 3D platform oyunudur. Efsanevi Balkabağı Lordu Jack olarak, oyuncular bulmacaları çözmeli ve Cadılar Bayramı temalı her ortamda geçiş yapmak için kesme ve kaçma becerilerini kullanmalıdır. Lucifer tarafından diyara getirilen Jack, insanları koruyan bir büyücüyü yenerek dünyayı iyiliklerden kurtarmakla görevlendirilir. Bu oyun ışın izlemeli aydınlatmayı ve DLSS'yi destekler.

Quake II RTX

Quake II RTX

Klasik nişancı tamamen yeni bir görünümle geri döndü. RTX ışın izleme, 22 yaşındaki Quake II'yi muhteşem ışık efektleri, derin ve görsel olarak etkileyici gölgeler ve orijinal ikonik FPS'nin tüm klasik zirveleri ile tamamen yeni bir oyuna dönüştürüyor. Quake II RTX ayrıca oyunun Q2VKPT ve Q2Pro yinelemelerinde yapılan değişiklik ve iyileştirmelerin üzerine yeni dokular ekleyerek modern zamanlar için kesin Quake II deneyimi yaratıyor.

 

Ring of Elysium

Ring of Elysium

Artık mevcut olan Ring of Elysium oynaması ücretsiz 60 oyunculu battle royale tarzı bir oyundur. Her oturum, oyunun sonundaki kurtarma uçuşunda dört koltuktan birini korumak için savaşırken aynı zamanda hayatta kalmanız gereken bir felakete odaklanır. Geliştirici Mart ayında gerçek zamanlı dinamik küresel aydınlatma eklese de, ışın izleme desteği yalnızca 22 Ekim'de kullanıma sunuldu.

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

Orijinal Nvidia 20 serisi tanıtımı sırasında sahnede sergilenen 

Shadow of the Tomb Raider, gösteri katında birkaç kare hızı sorunuyla karşılaşmış olabilir, ancak ışın izlemeli aydınlatmanın ne kadar güzel olabileceğinin harika bir örneğini kanıtladı. Işın izleme, Mart 2019 yamasına kadar oyunda görünmüyordu.

Stay in the Light

stay in the light

Stay in the Light, ışın izlemeyi mekanik olarak kullanan birinci şahıs bir korku oyunudur. Karanlık, rastgele oluşturulmuş zindanlar, ışın izlemeli aydınlatma ve gölgeler için bir oyun alanıdır ve ikisi oyunun nasıl oynandığının merkezinde yer alır. Oyun, 2020'de Steam'de karışık incelemeler için piyasaya sürüldü , ancak mükemmel bir ışın izleme vitrini olmaya devamediyor. Ayrıca tamamen ücretsizdir ve GPU'nuzun ışın izleme yeteneklerini testetmenin en iyi yollarından biridir.

Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion

Açık dünya, hack-sim serisinin bir sonraki oyunu olan Watch Dogs: Legion, seriye birçok yenilik getiriyor, ancak en dikkat çekici görsel geliştirmelerden biri ışın izleme. Ayrıntılı şehir manzarası oyuncuları, ışın izlemeli yansımalardan yararlanarak su birikintileri ve cilalı yüzeylerin çok daha gerçek görünmesini sağlar.

Wolfenstein: Youngblood

wolfenstein youngblood

1980'ler Wolfenstein serisi ile Wolfenstein: Youngblood ile dramatik bir şekilde buluşuyor. Yepyeni ışık efektleriyle yüksek hızlı nişancı eylemi! Wolfenstein oyunlarının yeni mahsulü güzeldi, ancak Youngblood işleri tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Youngblood , Nvidia'nın E3 2019'daki RTX vitrinindeki oyunlardan biriydi ancak ne yazık ki oyun ışın izleme olmadan piyasaya sürüldü. Bunun yerine, yükseltme Ocak ayında geldi.

World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands

Blizzard'ın  World of Warcraft: Shadowlands genişlemesi, alfada keşfedildiği gibi ışın izlemeyi destekler . Genişleme, ölüler diyarını, Shadowlands'i, dört seviyelendirme bölgesini (Ardenweald, Bastion, Maldraxxus ve Revendreth) ve Maw adlı bir oyunsonu bölgesini ekler. Genişletme ayrıca seviye sınırını 60'a düşürür. 60. seviyenin üzerindeki tüm mevcut karakterler50. seviyeye düşürülür.

Xuan-Yuan Sword VII

xuan yuan sword

Bu üçüncü şahıs aksiyon RPG'si , oyuncuları “sakin ve güvenilir” bir kılıç ustası olan başkarakter Taishi Zhao rolüne sokuyor. Hikaye, Batı Han Hanedanlığı'nın son döneminde geçiyor ve antik Çin tarihinden kültürü, ortamları, aksesuarları ve daha fazlasını yeniden yaratmaya çalışıyor. Silahlar, canavarları emebilen ve eşyalar yaratabilen Elysium Scroll'u içerir.

Yakında Gelecek Oyunlar

Atomic Heart

Atomic Heart

Atomic Heart , Sovyetler Birliği'nin zirvesinde geçen, ancak dünyanın nasıl olabileceğine dair oldukça farklı bir yorumla geçen bir "alt evren" nişancı oyunu olarak tanımlanıyor. Evreni garip ve tespit edilmesi zor görünse de, grafik teknolojisi olmayacak. Bu çok güzel ve ışın izleme yalnızca bunu geliştirecek.

Şu anda, Atomic Heart'ın ayarlanmış bir yayın penceresi yok. Ancak beklerken, tadına bakmak isterseniz deneyebileceğiniz bir demosu var.

Boundary

Boundary

Çinli bağımsız ekip Surgical Scalpels tarafından geliştirilen Boundary , “simülatif, düşük yörüngeli bir ortamda” yaklaşan sıfır yerçekimi taktik birinci şahıs nişancı oyunudur. Uzayda tam hareket özgürlüğüne sahip olsanız da, bu hareketler yerçekimi tarafından kısıtlanmaz ve bu da ilginç bir shoot-em-up oyununa yol açar. Oyuncular, bir Astroperator olan Lucas rolünü üstlenirler.

Yukarıdaki videonun gösterdiği gibi, ışın izleme, güneş panellerine doğru yansımalar eklerken uzay istasyonuna daha "sağlam" bir his verir. Oyunun başlangıçta 2020'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak şimdi 2021'de bekleniyor.

Bright Memory: Infinite

Bright Memory Infinite

FYQD-Studio, başlangıçta Bright Memory'yi epizodik bir formatta sunmak için yola çıktı , ancak bunun yerine Episode 1'i yeniden düzenlemek ve tam bir oyun oluşturmak için yeterli finansman sağladı . Mart ayında Erken Erişim'den yayınlanan 1. Bölüm , ışın izlemeli yansımaları ve DLSS'yi zaten içeriyordu, ancak daha fazla geliştirme almayacak. Bölüm 1'i satın alan herkes , Infinite'e yönelik %100 indirim kuponu alacak .

2036'da geçen Bright Memory: Infinite , birinci şahıs çekimini Devil May Cry benzeri aksiyonla birleştiriyor. Bilim Araştırma Örgütü (SRO), bir askeri örgütün ölüleri diriltmesini durdurmak için ajan Shelia'yı gönderir. Infinite'in 2021'de gelmesi planlanıyor.

Convallaria

Convallaria

Bağımsız geliştirici Long Force tarafından yaratılan Convallaria , 2020'de PC'ye gelecekbir açık dünya üçüncü şahıs çevrimiçi nişancı oyunudur. Oyun 100'den fazla oyuncuyu destekleyecek ve hem PvP hem de PvE içeriği içerecek. Nvidia'ya göre, oyun videoları takım tabanlı PvE aksiyonu gösterse de, renkli fantezi sahneleri ve keşfedilecek zindanlarla dolu “hızlı tempolu bir battle royale oyunu”.

Dying Light 2

Dying Light 2

Orijinal kooperatif zombi öldürme, parkour shooter, Dying Light, korkunç bir başarıydı. Devam filmi muhtemelen aynı olacak ve biri gerçek zamanlı ışın izlemeli gölgeler olmak üzere birçok görsel iyileştirme içerecek. Uygulanmasıyla ilgili ayrıntılar oldukça zayıf, ancak oyunun şu anda bilinmeyen çıkış tarihine doğru ilerlerken daha fazlasını öğreneceğiz.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

fragtist Forged In Shadow Torch

1920'lerin Çin'inden ilham alan orijinal bir dizel-punk metropolünde geçen geliştirici TiGames'in bu yakında çıkacak oyununa atlayın. Oyuncular, diğer havalı silahların yanı sıra dev bir mekanik yumruğa sahip bir tavşan rolünü üstlenirler. Bu, çok sayıda yan kaydırma eylemi, yükseltilebilir beceriler ve birbirine bağlı bir dünya içeren özünde bir Metroidvania oyunudur. Unreal Engine ve ışın izleme teknolojisi sayesinde inanılmaz grafiklerle tamamlanır. Oyunun Nisan 2021'de gelmesi bekleniyor.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach

five nights at freddy

Five Nights at Freddy's, 2014'te piyasaya sürüldüğünde bir YouTube ve Twitch sansasyonuna dönüştü ve büyük hayran toplulukları ve birden fazla devam filmi yarattı. 

Five Nights at Freddy's: Security Breach sonunda denenmiş ve gerçek korku formülünün görsellerini güncelliyor ve ışın izleme ve DLSS ile başlıyor. Oyunun 2021'de çıkması planlanıyor ancak henüz kesin bir çıkış tarihi verilmedi.

Grimmstar

grimmstar

AstroNaughty Games tarafından geliştirilen Grimmstar , filo yönetimi ve aksiyon RPGunsurları ile yaklaşan bir uzay savaş uçağı simülatörüdür. Oyuncular bir dizi güneş sistemini özgürce keşfedebilir, maden çıkarabilir, kaynakları kurtarabilir, bir filo inşa edebilir ve komuta edebilir ve daha fazlasını yapabilir. Galaksinin ötesinden bir şey yaklaşıyor ve insanlığı yok etmekle tehdit ediyor.

Geliştiriciye göre, devasa güneş sistemleri ve onların devasa gezegenleri , aydınlatmaefektlerini oluşturmak için RT çekirdeklerine ihtiyaç duyuyor , çünkü ön hesaplama ışık haritaları 7 GB ve daha yüksek veriyle sonuçlanıyor. RT çekirdekleri, gerçek zamanlı olarak çizilen inandırıcı gölgeler oluşturur. Yeni nesil kartlar daha da iyi bir iş çıkarmalı.

Maneater

Maneater

Tripwire'ın açık dünya köpek balığı sanal alanı  Maneater,  2021'de PC'de ışın izleme desteği alıyor. Oyun halihazırda PS5 ve Xbox Series X'te ışın izlemeli aydınlatmayı ve bir dizi yeni nesil geliştirmeyi destekliyor ve Tripwire , aynı geliştirmelerin 2021'de PC'ye de geleceğini söylüyor. Maneater şu anda Epic Games Store'a özel , Mayıs 2020. Epic'in standart bir yıllık münhasırlık sözleşmesinin yürürlükte olduğunu varsayarsak, Tripwire'ın bu geliştirmeleri Steam sürümüyle birlikte yayınlamayı planlaması mümkündür, ancak henüz hiçbir şey onaylanmamıştır.

Diğer Oyun Haberleri İçin: CS:GO İçin En Kullanışlı Konsol Komutları - CS:GO Başlatma Seçenekleri 2022 - Valorant Bıçak Skinleri ve Fiyatları 2022

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fatih Sal
Fatih Salgamerpazar
İlgini çekebilecek diğer içerikler