gamerpazar-sell-banner
Silent Hill 2 Remake Duyuruldu!
Silent Hill 2Oyun Haberleri

Silent Hill 2 Remake Duyuruldu!

Silent Hill 2 Remake Duyuruldu!

Konami Silent Hill hayranlarına sevindirici haberi verdi. 35 dakikalık Silent Hill Transmission isimli yayınında serinin hikaye olarak en beğenilen oyunlarından biri olan Silent Hill 2’nin yeniden yapımını, Bloober Team stüdyosuyla yapacaklarını duyurdu. 

Silent Hill 2 ilk olarak 2001 yılında piyasaya sürüldü

Hem PS5’e hem de PC’ye çıkacağı biliniyor ancak çıkış tarihleri de şimdilik belli değil.

Buna ek olarak aynı yayında Silent Hill F isimli oyun da duyuruldu. 1960’ların Japonya’sında geçecek olan oyunun fragmanında kasabayı ele geçirmiş bir mantar olduğunu görüyoruz ancak arkaplanındaki hikaye ve karakterler henüz belli değil.

Silent Hill 2 Hikayesi

Silent Hill 2 Hikayesi

Silent Hill 2 hikaye olarak diğer serilere nazaran daha çok beğenilmişti ve üzerine daha çok yazılar yazılıp videolar hazırlanmıştı. Peki Silent Hill 2’yi diğerlerinden ayıran hikaye tam olarak neydi?

Silent Hill 2’de serinin ilk oyunundaki ana karakterimizden bağımsız olarak başka bir karakterle oyuna başlarız. Olaylar yine Silent Hill kasabasında geçmektedir. Ana karakterimiz James, üç yıl önce hastalıktan ölen karısı Mary’den bir mektup alır. Mektupta rüyalarındaki kasaba olan Silent Hill’e kendisini götüreceğini ancak sözünü tutmadığını ve orda artık yalnız başına kaldığını anlatır. 

James mektubun Mary tarafından gönderilmesinin imkansız olacağını düşündüğünden bu mektubun gizeminin peşine düşüp Silent Hill’e gelir. Kasaba oldukça ıssız ve insanlar tarafından terkedilmiş ve yaratıklarla dolu olmasına rağmen James kasabayı keşfederken bazı karakterlerle tanışma fırsatı bulur. 

Silent Hill 2 Hikayesi

Annesini arayan genç bir kız olan Angela, kilosundan dolayı zorbalığa uğrayan kaçak bir genç olan Eddie, Mary’nin arkadaşı olduğunu söyleyen sekiz yaşındaki Laura ve fiziksel özellikleri neredeyse birebir Mary’e benzeyen Maria, tek farkı Maria daha çekici bir görünüme sahip ve James’e karşı daha sıcak tavırlar sergiliyor. 

James kasabayı keşfederken bulduğu ipuçları sayesinde Mary ve kendisi hakkında oldukça korkunç şeyler öğrenmeye başlar. Bu keşif sırasında “Piramit Kafa” da dahil olmak üzere oldukça korkunç karakterlerle de baş etmek zorunda kalır. 

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Kemal Güngül
Kemal GüngülUğur 5 yaşından beri oyun oynamaktadır. En sevdiği oyun türü olan hikayeli oyunlar ve favori serisi ise Assassin's Creed'tir (ama Templarları tutar)
İlgini çekebilecek diğer içerikler