gamerpazar-sell-banner
Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

Need for Speed Unbound'daki bahisler ve yarış aksiyonu tanıdık gelebilir, ancak oyun, yarış hayranları ve buna çok ihtiyaç duyan 25 yıllık bir seri için yeni bir soluk.

Bununla birlikte, Need for Speed Unbound hakkında beni en çok şaşırtan şey, oyunun ekonomisine ve ilerlemesine yapılan ve bu seriyle her zaman yapmak istediğim bir şeyi yapmama izin veren ince bir ayarlama: bir araba ile gerçek zamanlı harcamak, onu inşa etmek. ve sürekli olarak kilidi açılan daha gösterişli arabaları kaçırma korkusu olmadan onu süsleyin.

Dahası, sırf bir sonrakine geçmek için her etkinlikte sinematik bir birincilik bitirmeye çalışmak yerine, aslında yarışıyormuşum gibi hissediyorum. Need for Speed Unbound'un temel oynanış döngüsü, gündüz-gece döngüsünde oyuncuların gün ışığında onaylı etkinliklerde yarıştığı, ancak gece etkinlikleriyle "itibarlarını" artıran ve polisin dikkatini çeken 2019'daki Need for Speed Heat ile hemen hemen aynı. . Bu nedenle, asla nakit kaybetmezsiniz, sadece temsilci.

Ancak Unbound'da, bir nakit yığınının tepesine tırmanmak çok daha yavaş olacak. Gece yarışları, yalnızca nakit olarak karşılığını verir ve bir yarıştan sonra polis sizi kovalayıp yakalarsa hepsini kaybedebilirsiniz. Belirli yüksek değerli arabaların ve özelleştirmelerin kilidini açmak için "temsilci" yoktur; Unbound, düz bir nakit ekonomisi yürütür ve en iyi ödeme yapan yarışlarında satın almalar vardır. Bu, ilerlemenin çok daha dik olacağı anlamına gelir (bu, özellikle oyunun yeni özelleştirme seçeneklerine para harcayacaksanız doğrudur). Temel etkinliklere nakit giriş, kendi risk-ödül sorusunu temsil eder (yine de genellikle yalnızca en son bitirirseniz veya ona yaklaşırsanız para kaybedersiniz).

Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

Need for Speed Unbound Minimum Sistem Gereksinimleri:

Need for Speed Unbound Önerilen Sistem Gereksinimleri:

  • Ram: 16 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2070
  • İşlemci: Intel Core i7-8700
  • Depolama Alanı: 50 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol