gamerpazar-sell-banner
Rainbow Six Siege Mobile Sistem Gereksinimleri

Rainbow Six Siege Mobile Sistem Gereksinimleri

Rainbow Six Siege Mobile Sistem Gereksinimleri

Rainbow Six Siege Mobil'e geliyor mu?

Rainbow Six Mobile, sonunda telefonunuzda Rainbow Six Siege oynamanızı mümkün kılacak — bir nevi.

Geliştiriciler, Rainbow Six Mobile'ın sadece mobil platform için çıkacak bir Rainbow Six Siege olmadığını açıkça ortaya koydular. Aynı haritalar ve operatörler dahil olmak üzere Rainbow Six Siege ile aynı temel oynanışa sahip olsa da Rainbow Six Mobile, Siege'in yerini alacak şekilde tasarlanmamıştır.

Geliştiriciler, "Oyun, karakterler ve haritalar Siege ile benzerlikler paylaşsa da, mobil kullanılabilirliği göz önünde bulundurarak her şeyi sıfırdan yeniden oluşturduk" dedi. "Siege deneyimini mobil cihazlara uyarlamak için çok çalıştık. Bu, mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş tamamen yeni bir oyun kontrol sistemi ve kullanıcı arayüzünün ve oyun içi görsel sunumun kapsamlı optimizasyonunu içeriyor."

Rainbow Six Mobile için gereksinimler nelerdir?

Ubisoft henüz Rainbow Six Mobile için mobil gereksinimleri açıklamadı. Ancak FPS oyunlarının diğer mobil sürümlerine benzer olmasını bekleyebilirsiniz. Bu, büyük olasılıkla iOS ve Android'de en az 2 GB RAM'e ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Ayrıca iOS 9.0 veya Android 5.1 ve sonraki sürümleri çalıştırıyor olmalısınız.

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Tugay Şentürk
Tugay ŞentürkTugay, Fps oyun tutkunu ve içerik üretiyor. 2000 yılından beri oyun mu teknoloji mi diye düşünüyor, henüz karar veremedi.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol