gamerpazar-sell-banner
Sackboy: A Big Adventure Sistem Gereksinimleri

Sackboy: A Big Adventure Sistem Gereksinimleri

Sackboy: A Big Adventure

Tehlike ve tehlikelerle dolu zamana karşı destansı bir yarışta tek başınıza gidin veya hayal edebileceğiniz gibi hain görevlerin üstesinden gelmek için birlikte çalışırken eğlence dolu parti oyunları için iki ila dört maceracıdan oluşan ekipler oluşturun. Craftworld'ü korkak Vex'ten ve onun kabusvari Topsy Turver cihazından kurtarabilir... ve efsanenin Örme Şövalyesi olabilir misin?

Alçak Vex (kaos ve korkudan doğan neredeyse efsanevi bir varlık), Sackboy'un arkadaşlarını kaçırdı ve onları Topsy Turver'ını yapmaya zorladı.

Bu çarpık cihaz, Craftworld'ü saf hayal gücü ve masum rüyalardan oluşan fantastik bir diyardan... ateşli, çorak bir kabusa dönüştürecek.

Ancak efsane, Craftworld'ün efsanevi koruyucuları olan Örme Şövalyeler'in kadim düzeninin derinliklerinden gelen bir kehaneti anlatır.

Tehlike ve tehlikelerle dolu zamana karşı kelimelerle anlatılamayacak kadar dramatik bir yarışta yalnızca cesur, korkusuz, yiğit ve evet yiğit kişiler günü kurtarabilir.

Tek başınıza veya en cesur arkadaşlarınızla birlikte en karlı dağlarda, en yapraklı ormanlarda, en ıslak su altı krallıklarında ve uzay kolonilerinin en uzaklarında bir kapari kasırgasıyla yola çıkın.

Kaderini gerçekleştirme zamanı, Sackboy.

Yünlü harika çocuk ve kendir kahramanından… Örme Şövalyemiz yükseliyor.

Tehlikeli platform oluşturma deneyimi!

Craftworld'deki özgün el yapımı topraklarda burayı, orayı ve her yeri keşfedin.

Çok çeşitli heyecan verici zorluklarla, şiddetli düşmanlarla ve şaşırtıcı sürprizlerle yüzleşmek için Sackboy'un havalı, çeşitli hareket setinden yararlanın.

Tekrar tekrar oynamak isteyeceğiniz hayranlık uyandıran ve düpedüz eğlenceli destansı bir macerada sırada ne olduğunu asla bilemeyeceksiniz. Ve yeniden.

İşbirlikçi, kaotik ve eğlenceli çok oyunculu!

İki ila dört maceracıdan oluşan ekipler oluşturun ve herkesi birbirine bağlayan şakalarla dolu yerel ve çevrimiçi parti oyunlarında birbirinden ayrılan zorlukları üstlenin.

Ustaca takım taktiklerinden tamamen aptalca şansa kadar, hayal edebileceğiniz her türlü hain görevlerin üstesinden gelmek için birlikte çalışırken, yalnızca birkaç kooperatif seviyesi de dahil olmak üzere, taraflar tüm oyunu oynayabilir. Ne pahasına olursa olsun!

Kendi başınıza keşfetmek, dudak uçuklatan bir deneyimdir; ancak arkadaşlar, aile ve komşularla bir keşif yolculuğuna çıkmak gerçekten unutulmaz.

PlayStation® konsollarındaki çok tutulan LittleBigPlanet™ serisindeki maskaralıklarıyla tanınan Sackboy, tatlı hareketler ve oyunun kurallarını değiştiren harika araçlarla dolu PC'de büyük başarı elde ediyor.

Komik, korkusuz, yaratıcı ve kahramanca. Bu Sackboy serbest bırakıldı - tamamen yeni nesil maceracılar için yeniden dolduruldu, yeniden dikildi ve yeniden fermuarlandı.

Heyecan verici yeni bilgisayar özellikleri!

Sackboy <3 PC oyunları! Craftworld'ün en iyi teknisyenleri, bilgisayarınızdaki bu inanılmaz maceradan mümkün olan en fazla eğlenceyi alabilmeniz için bir dizi etkileyici grafik ve performansa dayalı oyun özelliği geliştirdi.

Sackboy: A Big Adventure Sistem Gereksinimleri

Ah güzel grafikler!

Craftworld'ün rengarenk ve çılgın diyarlarında baş döndürücü süper kandırıcı keskin 4K netlikte maceraya atıl!

NVIDIA Corporation'ın çığır açan Derin Öğrenme Süper Örnekleme teknolojisi tarafından NVIDIA® GeForce RTX® grafik kartları veya üstü için oluşturulan güzel ayrıntılara sahip yüksek çözünürlüklü görüntüler karşısında hayretler içinde kalın. İyi görünüyorsun Sackboy!

Uyumlu PC ve görüntüleme cihazı gereklidir.

Vay canına, süper hızlı oyun!

Alçak Vex ara vermiyor, bu yüzden onun haylaz planlarına ayak uydurabilmen gerekiyor.

Gelişmiş kare hızları, 120 fps'ye kadar destek, yetenekli donanımda iyileştirilmiş yükleme süreleri ve değişken yenileme hızları ile hızlı ve çılgın aksiyona atlayın.**

Uyumlu PC ve görüntüleme cihazı gereklidir.

**HDMI 2.1 uyumlu görüntüleme cihazı gerekir.

Kontrol altına almak!

Günü kendi yönteminle kurtar!

PC'nize kablolu bir bağlantı üzerinden PlayStation®5 DualSense™ kontrol cihazı ile oynayarak Sackboy™: A Big Adventure için özel olarak tasarlanmış, derinden sarmalayan dokunsal geri bildirimi ve dinamik tetikleme efektlerini deneyimleyin.

Ayrıca çok çeşitli diğer gamepad'lerle oynayabilir veya tüm kontrolleri klavyenize ve farenize tamamen yeniden bağlayabilirsiniz.

21:9 ultra geniş ekran kurulumu desteği sayesinde derinden sürükleyici bir görüş alanıyla Craftworld'ün yüksekliklerini ve derinliklerini keşfedin.*

Sackboy: A Big Adventure Sistem Gereksinimleri

*Uyumlu PC ve görüntüleme cihazı gereklidir.

Sackboy™: A Big Adventure Minimum Sistem Gereksinimleri

Sackboy™: A Big Adventure Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • Ram: 12 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060
  • İşlemci: Intel Core i7-4770K
  • Depolama Alanı: 60 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit (sürüm 1809)

Beğendiysen içeriği paylaş:
Facebook Paylaş
Telegram Paylaş
WhatsApp Paylaş
Fuat Demirkol
Fuat DemirkolYönetim Bilişim Sistemleri tutkunu, 4 yaşından beri oyun oynuyor.
İlgini çekebilecek diğer içerikler
Discord
Aramıza KatılTopluluğumuza katılarak oyun arkadaşı bulabilir, etkinliklere katılabilirsin!
Abone OlYeni çıkan oyunlara dair haberler ve daha fazlasına erişmek için abone ol